Zonguldak Havalimanı para ödüllü logo tasarım yarışması başlattı

Zonguldak Havalimanı para ödüllü logo tasarım yarışması başlattı

Geçtiğimiz aylarda Zonguldak Havalimanı yeni müdürü olan Mehmet Cumhur yeni görevine hızlı bir giriş yaptı. Havalimanının daha ilgi çekici olması için çalışmalara başlayan deneyimli yönetici işe logo değiştirmekle başladı. Cumhur, Havalimanının logosu için yarışma düzenleme talimatı verirken, dereceye girenlere de para ödülü verileceği kaydedildi.

Buna göre; 1. olana 3 Bin TL, 2. olana 2 Bin TL ve 3. olana da Bin TL para ödülü verilecek. 20 Ekim’e kadar başvuru yapılabileceği ve 23 Ekim’de de kazananın duyurulacağı bildirildi.

Geçtiğimiz aylarda Zonguldak Havalimanı’nın yeni müdürü olan Mehmet Cumhur, Atatürk Havalimanı meydan Müdürlüğü’nün yanı sıra DHMİ’de önemli görevler üstlenmişti.

YENİ LOGOMUZU SEN TASARLA! YARIŞMA KONU VE AMACI:

Yarışma; Zonguldak İlinin temsil ettiği manevi ve kültürel değerleri ile doğal zenginliklerini ifade edebilecek, İlin; tarihi, sosyolojik, fiziksel ve kültürel yapısıyla ilişki kuracak, akılda kalıcı, farklı büyüklükte tanıtım uygulamalarına uygun ve işlevsel bir şekilde imkân sağlayacak, İlin vizyon ve misyonunu yansıtacak, yaratıcı, özgün bir Havalimanı logosunun oluşturulması ve hayata geçirilmesidir.

YARIŞMA TAKVİMİ:

Yarışmanın Duyurulması : 11.10.2023

Son Başvuru Tarihi : 18.10.2023

Seçici Kurulun Değerlendirmesi : 19.10.2023

Sonuçların İlan Edilmesi : 20.10.2023

SONUÇLARIN AÇIKLANMASI:

Yarışma sonuçları son başvuru tarihinden sonra seçici kurulun toplanmasının ardından 20 Ekim 2023 tarihinde Zonguldak Havalimanı resmi internet sitesi (http://www.zonguldakhavalimani.com.tr), Sosyal Medya ve Havalimanı yöneticilerinin paylaşımları üzerinden açıklanacaktır.

ÖDÜLLER:

Birincilik Ödülü : 3.000 TL

İkincilik Ödülü : 2.000 TL

Üçüncülük Ödülü : 1.000 TL

Ayrıca; ödül alan yarışmacıya ‘TEŞEKKÜR BELGESİ’, verilecektir.

(18 yaşından küçük bir katılımcının ödülü kazanması durumunda birincilik ödülü için velisinin bilgileri istenecektir.)

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir