featured

YİNE BASKIN SEÇİM…"ZEYTİN DALI" SEÇİME GİREMEDİ

THY İstanbul Başmüdürlüğü delege seçimleri bugün yapılacaktı. ZEYTİN DALI grubunun 10 kişilik delege listesinin hazır olduğu ve normal olarak 09:00 da yapılması planlanan delege seçiminin, Hava İş yönetimi tarafından acil olarak 07:00 ye alındığına yönelik mesaj iletilmediği,bu nedenle ZEYTİN DALI grubunun seçime giremediği tarafımıza gelen son bilgidir.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

31 Yorum

  1. 7 yıl önce

    Malum Yandaş Sitede Murat Herdem yazmış , yorum attım yayınlamadı.Ben de buraya yazıyorum işte:
    Sayın editör, “Temennimiz, belaltı vuruşların olmadığı medeni şekilde bir seçim sürecinin yaşanması…”cümlenizi okuyunca biraz da olsa umutlanmıştım.ancak sizin ifadenizle (Hava İş Sendikası’nın en çok üyesi uçuş işletmede ve dolayısıyla onların sendikada diğerlerinden daha fazla temsil edilmeleri gerekiyor.) 15 bin kişinin bulunduğu bu guruba 300 kişilik kongrede 85 delege verilmesi en büyük belaltı vuruşu değil midir?.sendika yönetiminin neden böyle buyurduğu konusunda bir şeyler de söylemenizi beklerdim .bu adil değil etik değil demenizi beklerdim.Ayrıca yazınızın son paragrafında Çarkcı Kaptan’a söyleyemediğiniz (çünki adı ortada üzerine yapışmaz ve cevap hakkı doğar değil mi?) tevatürlerinizi, magazin dedikodusu tarzında isim vermeden zeytin dalı grubundaki yol arkadaşlarımıza söylemeniz de sizin belaltı vuruşunuz olmuyor mu? İsim yok İspat yok delil yok…sadece dedikodu deyip de geçemeyeceğimiz “itibar erozyonuna uğramış ahlaki çöküntü içindeki bu omurgasızlar” cümlesi başlı başına hakarettir.hem toplum nezdinde hem mahkemeler nezdinde.

    Cevapla
  2. 7 yıl önce

    Neden bu kadar hileli oyunlara gerek duyuyuorsunuz mevcut sendika yönetimi. Hakkı ile bir secim yapılsın hakkaniyetli bir temsil olsun. Sonucta sendika bizim aidatlarimiz ile ayakta duran bizim hakkımızı savunan bir kurum olmali. Eger bizim gercek oyumuz ile temsiliyet saglanmiyorsa Başka bir sendika kurulması ve cidden dusunulmeli çalışmalar başlanmalı

    Cevapla
  3. 7 yıl önce

    Airporthaber bu olayı yine taraflı yorumlarla yayınladı ve tatlıbalı övdü.Çok merak ediyorum acaba ali kıdık tatlıbalı yalamak için kaç lira aldı.
    Karaktersiz haberin merkezi Airporthaber

    Cevapla
  4. 7 yıl önce

    Tüm oy kullanma hakkı olanlara mail geldi. Emeklilikte koltuk garantilemeye çalışacağınıza birkaç üye tanısanız haberiniz olurdu. Seçim 10’da da başlasa yine giremeyecektiniz, çünkü delege listenizdekiler burada çalışmıyordu, SGK kodu burada olmayan birilerini buradan seçime sokamazdınız. Kargoda çalışmasak yedireceksiniz. Bu kadar kirli oynamanıza rağmen kaybedeceksiniz, matematik ortada; 215 – 85

    Cevapla
  5. 7 yıl önce

    arkadaşlar sakin olalım lütfen. Ayı bir yol bilirse avcı bin yol bilir. Bakın neler olacak. Sendikanın kumpasları nasıl patlayacak ellerinde. Şuı kadarını söyleyeyim:ÇOK GÜZEL ŞEYLER OLACAK. Sendika ve trolleri şok üstüne şok yaşayacak.

    Cevapla
  6. 7 yıl önce

    Atilan mail lerde tablodaki tutanakta secim 0700 olarak belittilmis sagir sultanlar

    Cevapla
  7. 7 yıl önce

    Erik dalı gevrek tır uyumaya gelmez

    Cevapla
  8. 7 yıl önce

    bunlar her haltı yer normaldir . çalışanlar maaş,ikramiye,pass bilet davalarından biran için kurtulup sendika yönetimine gereken tepkiyi vermediği müddetçe de herşey olur !

    Cevapla
  9. 7 yıl önce

    Yandaş ve malum Ahlaksız organ, yalan yanlış haberi bire beş katarak Yazmış

    Cevapla
  10. 7 yıl önce

    Türkiye genel seçiminde son dakika mühürsüz oy pusulaları geçerli diyerek yapmadılar mi benzer isi. Son dakika pişmiş asa su katmak genetiğinde var bunların. Korku dağları bekler. Sizin de sisteminizin de sonu geldi…

    Cevapla
  11. 7 yıl önce

    Yorumlarınız çok güzel. Bilende yazmış bilmeyende. Vardiyalı çalışan personelin oy kullanabilmesi için erkene alındı. Cuma günü mail yolu ile bildirildi.

    Cevapla
  12. İnsanları niye yanlış bilgilendiriyosunuz? Thy’ye yazılan yazıda da çalışanlara atılan mailde de seçim zamanı 07:00 olarak belirtilmiş. Tabloya asılan ilanda 07:00 olarak belirtilmiş. Bunları niye yazmıyorsunuz?

    Cevapla
  13. 7 yıl önce

    Bu saatte seçim mi olur el insaf! Hep aynı nakarat. Kaybedeceklerini bilenler çamura yatıyor …

    Cevapla
  14. 7 yıl önce

    Ali Cengiz Oyunları ile nereye kadar… Her daim hile hurda… Battıkça Batıyoruz. S.O.S….

    Cevapla
  15. Bu kadarına da pes doğrusu. Bunlara elini veren kolunu alamıyor. nasıl bir şey bu ya. genel kurulda bunlar gelirse o pazartesi sendikadan istifa edeceğim.

    Cevapla
  16. 7 yıl önce

    07.00 deselerdi bu sefer 05.00’de başlatırlardı. Yani adam kafaya koymuş bi kere, karşı listeyi seçime sokmayacak. Bu seçimlerin hepsi mahkemelik.

    Cevapla
  17. KAY-BE-DE-CEK-‘LER.

    Cevapla
  18. 7 yıl önce

    Sözün bittiği yerdeyiz. Bu tam bir reziillik. Muhalefeti seçime sokmuyorlar. Madem kendine bu kadar güveniyorsun, her şartta kazanırım diyorsun , desene “buyurun arkadaşlar siz de pusulalarınızı koyun. seçime katılın” Niye diyemedin? Çünkü tarihi bir hezimet de burada yaşayacaktın. Ne yapsanız nafile.

    Cevapla
  19. 7 yıl önce

    Ne oldu Ali Kemal efendi?! Hani yandaş sitede verdiğin röportaj da üyelerine çok güvendiğini söylüyordun? Hani 4 senedir yaptığın icraatlere çok güveniyordun? Delikanlı pozlarında geziyorsun ama bu seçimlerdeki usülsüzlük ve çirkeflikler de gösteriyor ki sen ve yönetimdeki avanelerin koltuklarınız gidecek diye korkudan ödleriniz patlıyor. Uçuş İşletme seçimlerinde yaptığınız çirkeflikleri ve kandırmacaları gözlerimizle gördük. Buna rağmen sandığa tarihi bir farkla gömdük sizi. Her yol mubah diyerek her gün yeni bir çirkeflik icat ediyorsunuz ve yüzleriniz de kızarmıyor. Yine de başaramayacaksınız!

    Cevapla
  20. 7 yıl önce

    Yalan konusmayin tutanaklar belli boyle habercilik yapilmaz

    Cevapla
    • 7 yıl önce

      Sendika yalakalığı yapmak için her yerden çıkıyorsun Feriştah ama senin feriştahına ahlak ve insanlık dersi verdik biz Uçuş İşletme seçimlerinde. Gerekli tutanaklar tutulmuş. Mahkemede çözülür bu iş. Dün Habom’da, Halkalı’da 9’da başlıyor seçimler bugün ne sahtekarlıksa 7:00’ye alınıyor. Korku dağları bekliyor değil mi Ali Kemal efendi ve avaneleri?

      Cevapla
  21. 7 yıl önce

    Uyuyamı kalmislar

    Cevapla
    • 7 yıl önce

      Adın Hıdır elinden gelen yorum da budur, heralde! Sabah 06:30 itibariyle oradaydı Çarkçı Kaptan ve delegeler. Herkes seçim 8’de başlayacak diye bilirken kendi kendilerine 1 saat geri alıyorlar. Çünkü karşılarına liste çıkıyor. E karşılarına ne zaman liste çıksa kaybettiklerinden çirkeflik yapmak kaçınılmaz oluyor onlar için.

      Cevapla
      • Ya sen ne kadar çok biliyosun. Seçimi canı istediği gibi geri almak nerden çıkıyor? Bir şey biliyosan konuş ibret alsınlar. Bilmiyorsan sus adam sansınlar. Sen bilmediğin halde geveliyosun.

        Cevapla
    • 7 yıl önce

      seni tam niteleyebilecek bir kelime yok Türkçemizde….en ağırı bile hafif kalır sana….

      Cevapla
    • 7 yıl önce

      Hıdır, lüzümsuz adamsın vesselam

      Cevapla
  22. 7 yıl önce

    Bugün yapılan delege seçimleri kimseye haber vermeden (mail gelmedi, sendika sitesinde de yok) 7:00’ye alarak, 6:30’dan beri binada olan Çarkçı Kaptan ve Zeytin Dalı Hareketi’nin 10 kişilik delege listesini seçime sokmama korkaklığını gösteren sendikaya daha ne denir, bilemedim. Karşılarına liste çıkmasın diye Cuma mesai bitiminden sonra duyuru yapıp pazartesi sabah seçime giden sendika yönetimi, seçim pazartesiye denk getirilemiyor ve karşılarına liste çıktığında da saati kimseye haber vermeden geri çekerek aslında muhalefetten ve dürüst yarışmaktan ne kadar korktuğunu açıkça gösteriyor. Yazıklar olsun böyle sendikaya!!!

    Cevapla