featured

YARGISIZ İNFAZ

Bilindiği üzere bugün THY ve Hava-İş disiplin komisyonu İskender Çarkcı ile ilgili karar verecekti.  Ancak, İskender Çarkcı kendisine verilen saatte istenilen yerde olmuş ve disiplin kurulunda kendini savunması beklenirken ilginç bir durumla karşılaşmış.
Disiplin kurulu toplanmadan,yani, Çarkcı kaptan savunmasını yapmadan genel müdür imzalı ihraç kararı kendisine tebliğ edilerek imzalaması istenmiş. Bu teamüllere aykırı olan gelişmeden sonra,İskender Çarkcı kendine uzatılan ve genel müdür imzalı tebligatı almadan THY Gisad yerleşkesini terk etmiş.
Bizi izlemeye devam edin….
NOT/ Bu arada haber sitemizde inanılmaz bir yoğunluk yaşanmakta olduğundan zaman zaman aksamalar yaşamaktayız. Bu nedenle siz değerli okurlarımızdan özür dileriz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

78 Yorum

  1. 7 yıl önce

    UÇUCULAR BİRBİRLERİ İLE PEK ANLAŞAMAZLAR. BELİRLİ KONULAR DIŞINDA TABİİ Kİ. HER NE İSE UYGULADIĞINIZ FEVKALADE KRİZ YÖNETİMİ UYGULAMASI İLE ( CPT. .ÇARKÇI’ NIN İŞ AKDİNİN FESHİ ) BU ZÜMREYİ DAYANIŞMA İÇİNDE SOKTUNUZ . İŞTE ŞİMDİ HAVA SEN’İN ÇOĞUNLUĞUN DESTEĞİNİ ALACAĞINA İNANABİLİRSİNİZ. EĞER BU UYGULAMAYI, DANIŞMADAN BİZZAT KARAR VEREREK YAPTINIZ İSE, HAVA SEN’İN KAZANMASI SİZİNDE ŞİRKETTEKİ SONUNUZ OLACAKTIR. ZİRA TEPEDEKİLER BU DENLİ BÜYÜK BİR STRATEJİK HATAYI AFFETMEYECEKTİR.

    Cevapla
  2. 7 yıl önce

    ‘sen gel 1962 yılında kurulmuş havacılığın mihenk taşı olmuş bir sendikayı’ diye başlayınca da çok haklısınız ancak bu kamyoncular da ne oluyor anlamadım. 1962 yılından beri mi bu kamyoncular aidatların %85 ini ödeyen uçucu ekiplerden daha fazla delege çıkarıyor???? Şeyyy sayın Temsilci benim bir sorum daha olacak: Hava-iş havacılık çalışanşarının sendikası mı yoksa kamyoncuların sendikası mı? Sanırım kamyonların her dingilindeki lastiklerin havası biraz fazla gelmiş olacak ki kamyoncular da HAVA-İŞ sendikasına katılmış…..!!!!!

    Cevapla
  3. 7 yıl önce

    havasen açıklama konusunda sınıfta kaldı gerçekten. gruptan son 12 saatte 100 kişi ayrıldı ama ne bir açıklama ne de başka bir şey var. üyeleri bilgilendirmeden nasıl yola devam edeceğiz?

    Cevapla
  4. Yusuf yusuf yusuf hava is dönusler baslamis hayirdir.

    Cevapla
  5. 7 yıl önce

    Merhaba Hava-Sen üyeleri ve Hava-Sen sevdalıları,
    Öncelikle durmak yok yola devam. Bütün bu kıyımlara rağmen üye sayımız artıyor. Bir avuç muhalifi korku dağları sarmış durumda. Çarkçı Kaptanıma ve ekibine şapka çıkarıyorum. Bu camianın yüreği sizinle beraber merak etmeyin. Bu arada öyle her lafa maydonoz olan erkek müsvettelerine de aldırmayın. Öyle ismini saklayıp üfürmekle erkek olunmuyor. Tarih ve bilim bunları omurgasız sürüngenler olarak tanımlıyor. Bunlar her devirde çıkar ama uzun ömürlü olamazlar. bunların hepsi. Hoşt dedikçe daha çok havlarlar.

    Cevapla
    • 7 yıl önce

      Hadi ordan yalancı ,üye sayısı 3000 in altına indi diyemedin tabi ,telegram bile bitti tükendi. İlk zamanlar aslan kesilen kaptanlar sus pus oldu kediye döndü.

      Cevapla
  6. 7 yıl önce

    Atılan arkadaşlarınıza sahip çıkın.2013 genel kurulda yapamadığınızı şimdi yapın!Önce kendinize sonra birbirinize güvenin ve kenetlenin!Birliğiniz her türlü zorluğu yenebilecek güçte.Unutmayın!

    Cevapla
  7. 7 yıl önce

    ucucu ekibi anlıyacak, belediye kökenl insanlardan ne bekliyorsunuz ki

    Cevapla
  8. 7 yıl önce

    Yıkılır köprüler yıkılmaz değil, Yakılır gemiler yakılmaz değil…

    Cevapla
  9. 7 yıl önce

    Hadi bakalım dananın kuyruğunun kopma yeri ve vakti şu 24 saattir. 305 teki gibi mi yapacaksınız yoksa gereğini mi !!!! Yapacaksınız

    Cevapla
    • 7 yıl önce

      24 saat doldu. Sizde bi kaşık olmaz. Karga bohh yemekten vazgeçmez. Hadi naşş kamyon-iş e geri.

      Cevapla
  10. 7 yıl önce

    Sevgili arkadaslar.mahkeme TEC iskolunu degistirdiginde tatli bal denilen illet bize gelin turk metali orgutleyeli dedi.kimdir turk metal uyeyle isi olmayan butun isi aidat olan bir sendika.temsilcileri bile is yerinden degil disaridan atanir.mualif bir gurup gorurse hemen İK ya isimler gider isine son verilir.tamamen aidat uzerine kurulmus eskiya gibi pala biyikli arkadaslarin golgesi altinda zulum tehdit vede en onemlisi isverenle beraber calisan bir sendika anlayisindan bahsetmek istiyorum.HAVA İS gibi koklu bir sendika malesef TURK METAL sendikasini dustur edinmis onun golgesinde gitmekte tek fark is kollari farkli.calisanlar olarak bu size esasinda bir firsat.HAVA SEN calisanin sendikasi olacak.HAVA İS le goreceginiz daha cok kotu gunler olacak bunu bilesiniz .Hakkinizi gasp eden bu aidat icin calisan HAVA İS e dur demenizin zamani.bu bir firsat emekci bir kardesiniz olarak BU FİRSATİ KACİRMAYİN

    Cevapla
    • 7 yıl önce

      Doğru,aidatları önce misline çıkarıp,sonra yarım misli arttıran,geçmiş dönemin hesabını veremeyen koruma ordudu ile dolaşan ve üyelerine yakılmayan bir sendika bu.

      Cevapla
  11. 7 yıl önce

    Yazıklar olsun, hak aramayı insanlara emreden helal
    gören Allah’ın rolünü çalıp, hak arayan insanları işten atan
    hakir gören, iftira atan şerefli mahlukatlara yazıklar oldun,
    Allah’tan çok kuldan korktuğunuz belli, ağzınız başka
    eliniz başka iş yapıyor, öte dünyanız zaten belli inşallah, umarım bu dünyada da kefaretinizi ödersiniz.

    Cevapla
  12. 7 yıl önce

    Uçuş İşşetmenin adı olan ama varlığı tartışılan yöneticileri, koltuklarınız o kadar rahat olmalı ki, tüm bu haksızlıklara, işten çıkarılmalara, SHT-FTL dayatmasına, uçuş hattındaki huzurun, şirket tarafından yok edilmesine sesiniz çıkmıyor. O zaman bize düşen, size “iyi uykular” dilemek. Ama bir gün hatta döndüğünüzde sizleri görmezden gelirsek, selamı, sabahı kesersek, üzülmeyin. Çünkü sizler aynısını yaptınız. Ve bizlere arkanızı döndünüz? Değermiydi?

    Cevapla
  13. 7 yıl önce

    Utaniyorum bu insanlara yapilanlardan , allah 7 sulalenizden cikarir, sadece sendika kurup ,oraya gecen insanlar,sirkete karsi gelen isini aksatan degil,sirketlik birsey degil, isteyen istedigi yere gitsin ,ne alakasi var ,planlamayi duzelteceginize bu mudur ,yapilacak, birgun gittiginizde herkes nefretle anacak sizi

    Cevapla
  14. 7 yıl önce

    Siteniz o kadar yoğunki girmek çok zor :))))))))))

    Cevapla
  15. 7 yıl önce

    sen gel 1962 yılında kurulmuş havacılığın mihenk taşı olmuş bir sendikayı kendi egolarınız için yıkmaya çalış,gençleri kandır,ekmeksiz bırak,krt tv ye çıkıp thy de uçuş emniyeti yok de ondan sonra ifade için çağrıldığında masumiyet takın demokratik hak kullanıyorum diye ,yok ya her şey bu kadar basitti, canı sıkılan ben çoğunluğum diye sendika kursun varmı öyle üç köfte beş kuruş hesabı,kardeşim mücadeleni var olan sendikada yaparsın kazanırsın veya kaybedersin sineye çekersin,ayrı sendika kurup şirkette huzursuzluk çıkartırsan sonuçlarınada katlanırsın.gerçi emekliliğine 9 ay kaldığı için umurunda değildir.sonuç olarak YEDİĞİN EKMEĞE ZARAR VERİRSEN SONU HÜSRAN OLUR..

    Cevapla
    • 7 yıl önce

      Maşallah eski sendika ekmeğimizi öyle bir savundu ki. Tek kelime edecek hakkınız yok. Dayanışma aidatı da ödemiyorum, Kamyon İş’ten gelecek zerre faydaya da inanmıyorum. Ne aidat ödediysem de haram zıkkım olsun.

      Cevapla
    • 7 yıl önce

      Sen 3 köfte değil 100 köfte yiyorsun sanırım havaiş ten benim aidatlarımdan, çoluk çocuğumun hakkını , alın terimi yedirmem kimseye yedirmeyiz merak etme sen.

      Cevapla
    • 7 yıl önce

      Gerçek öyle değil,%75 olan uçucuya 300 delegenin 85 ini verirsen temsilde adalet olmaz,yetmedimtüzük değiştirip bunu 45 e düşürüp ömür boyu kazanmayı garantilemiş oldun,Hava Sen kurulması zorunlu idi.

      Cevapla
  16. 7 yıl önce

    KHB BAŞKANI VE MÜDÜRÜ ,
    İSTİFA EDİN GİDİN İSTEMİYORUZ SİZİ

    Cevapla
    • 7 yıl önce

      Er yada gec gidecekler.Kalan omurlerinde neler gorecekler onu cok merak ediyorum.

      Cevapla
    • 7 yıl önce

      BİMER VE CİMERE BÜTÜN HAVA SEN ciler ŞİKAYET ETMEDİKÇE BU KHB BAŞKANIDA MÜDÜRÜDE GİTMEZ

      Cevapla
  17. Sandıkla seçilmenin önemini ve değerini en çok Sayın Cumhurbaşkanımız bilir. 4000 kişiyi temsil eden yasal bir sendika başkanına yapılan bu yanlış davranışlar Sayın Cumhurbaşkanımıza yazılacak açık bir mektupla açıkça ifade edilmeli hak ve hukukun THY yönetimi tarafından bu şekilde ayaklar altına alınması önlenmelidir. Bu işi çözerse bir tek ‘Reis’ çözer.
    Hadi hep birlikte e-devlet üzerinden Sayın Cumhurbaşkanımızın bu işe el atmasını isteyelim. Eğer yetmezse de para toplayıp günlük bir gazeteya tam veya yarım sayfa ilan verip Sayın Cumhurbaşkanımıza çağrı yapalım. Ülkemizi ve THY’yi hepimiz seviyoruz.

    Cevapla
  18. 7 yıl önce

    Kimse kusura bakmasın. Bugün işlenen cinayete 2700 pilotun ve 1200 kabinin dışındaki tüm korkalar sebep olmuştur. Katlettiğiniz Çarkçı kaptan ya da diğer atılanlar değil, onurunuzdur. Gelecekte çocuklarınız ne yaptın diye sorduklarında korktum dersiniz

    Cevapla
    • 7 yıl önce

      Gelecekte torunlarına anlatacak bir anıları olacak. “Bizim elimize Hava Sen gibi bir fırsat geçmişti ama biz o fırsatı teptik ve o günden sonra bildiğin köle olduk diyecekler” İşin trajikomik tarafı ise şu; Hava Sen’e geçseler herşeyin güzel olacağını, geçmezlerse bunu torunlarına anlatacaklarını biliyor olmalarına rağmen beklemeleri ve korkmaları.

      Cevapla
  19. 7 yıl önce

    Bu nasil bir haber yazma sekli yahu? Ciddiyetsiz. Mahalle dedikodusu anlatir gibi. Basit bir haber yazim teknigi kitabi alin bari. Her kitapçida var.

    Cevapla
  20. 7 yıl önce

    ilker altınızda ki koltuğu aldı halen İlkerin Koltuğu sallanıyor diyorsunuz. şimdi koşun sizi Türkiye Sivil Havacılığını durdurma görevi veren LF’nin kapısına. sizi JönTürkler sizi

    Cevapla
    • 7 yıl önce

      Kardes bak senin digerin imlaya falan dikkat ediyor yine. Allah askina “altinizda ki” nasil bir kelimedir ya

      Cevapla
    • 7 yıl önce

      Seviyesini ölçmek mümkün değil.Lut gibi birşey.

      Cevapla
    • 7 yıl önce

      Asıl sizler kime hizmet ediyorsunuz da bilerek çalışma şartları ve huzurunu yok ediyorsunuz,söyleyin de bilmeyenler de öğrensin,zayıflatıp K airline a mı vereceksiniz.

      Cevapla
  21. 7 yıl önce

    sendikalar savaşı değil de daha çok thy nin koltuk savaşı gibi bir şey olmuş. İlkerin koltuğunu sallıyorlar

    Cevapla
  22. 7 yıl önce

    Bu kadarmı korkuyordunuz Hava Sen Bşk.nın disiplin kurulunda konuşmasından, çok mu çaresizsimiz,merak etmeyin bugünün muktedirleri,çark geriye dönecektir.

    Cevapla
  23. 7 yıl önce

    KANGREN OLMUŞ PARMAK KESİLİR YOLA DEVAM EDİLİR. THY ACIMADI…BUDA BÖYLE BİLİNE NOKTA.

    Cevapla
    • 7 yıl önce

      Kangren başkadı artık,bu iş adalet ile çözülene kadar hakkını yediğiniz herkesin elleri yakanızda olacak,utanmadan bir de yorum yazıyorsunuz bel altı çalışanları,yazıklar olsun

      Cevapla
    • 7 yıl önce

      Kangren parmağı aştı çoktan, parmağı kestiler diyorsunuz da gövde çürüdü, yatmaktan yağ bağlamış ve semer gibi olmuş uzuv hariç. Onu da zaten siz teşkil ediyorsunuz.

      Cevapla
  24. 7 yıl önce

    Sayın Ünal Dileksiz, başka bir site daha var oradan da tarafsız, doğru haber (!) alabilirsiniz, ama eleştri yaparsanız yayınlamazlar, bilmenizde fayda var. Buraya çamur atarken etrafı da görmekte fayda var.

    Cevapla
  25. 7 yıl önce

    Ve editor olarak sizi suçlamalarını bile yayınlıyorsunuz. Diğer malum siteden örnek alın. Bakın yayınlamıyorlar onlarca yorumu oldu bitti.

    Cevapla
  26. 7 yıl önce

    Şimdi akşama kadar başka haber yok herhalde. Dünya havacılık haberleri sizi hiç ilgilendirmiyor. Sendikalara ve THY’ye takıldınız. Doğru bir karar mi Airlinehaber???

    Cevapla
    • Yönetici 7 yıl önce

      Ünal Dileksiz e cevap
      Ünal bey hakkımızı yiyorsunuz. Yargısız infaz dan sonra iki haber atılmış durumda gerisi de geliyor. Önce sayfanızı f5 yapın sonra yazın

      Cevapla
    • 7 yıl önce

      Çünkü çok tarafsızdır kendileri

      Cevapla
    • 7 yıl önce

      Dangalaklık parayla değil ki. Cahil işte

      Cevapla
  27. 7 yıl önce

    Hava Sen Türkiyenin gündemine oturmuştur artık.Geri dönüş yoktur.Havacılar Sendikaları ile birlikte bu mücadeleyi kazanacaklar.
    Ali Kemal ve Tozununlar siz kaybedeceksiniz.Kan emicilere haklarımızı teslim etmeyeceğız.

    Cevapla
  28. 7 yıl önce

    Yürü be hınzır paşa seninde çarkın kırılır birgün…

    Cevapla
  29. 7 yıl önce

    USULSÜZ TEBLİĞ EDİLEN BİR DİSİPLİN KURULU, USULSUZ İŞLETMEYE ÇALIŞTIKLARI BİR REZALETLE SON BULMUŞTUR. ŞİMDİ THY ADINA AVUKATLARA VERİN CEVABINIZI. NE OLDU YANGINDAN MAL KAÇIRIR GİBİ, YOKSA BİRİLERİ KOLTUĞUNUN GİDECEĞİNİ Mİ ÖĞRENDİ?

    Cevapla
  30. 7 yıl önce

    Siz var ya siz film başlıyor vs vs diyerek hava iş i disiplin kuruluna getirmediniz.

    Cevapla
  31. 7 yıl önce

    disiplinde nasıl tavır almış onuda yazın da bilelim.

    Cevapla
  32. 7 yıl önce

    ben yanmasam,
    sen yanmasan,
    biz yanmasak
    nasıl çıkar karanlıklar aydınlığa
    hava toprak gibi gebe
    hava kurşun gibi ağır
    bağır, bağır, bağır, bağırıyorum
    Koşunve Cesur olun.
    Zafer Cesur olanlarındır!

    Cevapla
    • 7 yıl önce

      Buyrun bir adet dokişot

      Cevapla
      • 7 yıl önce

        Dokişot değil o cahil. Kıt kültürünle yorum yapmaya çalışma bide.

        Cevapla
    • 7 yıl önce

      Tebliğ usulsüz. Bu disiplin kuruluna katılması da Çarkçı kaptanın kendi insiyatifidir haberin var mı? Zaten kanuna aykırı iş tutuluyordu bu son gelişmeyle herkes koltuğunu hırsı uğruna çamura atmıştır an itibari ile. Topunuza geçmiş olsun Hava iş ve THY yönetim. AL SANA EN AÇIĞINDAN BİLGİ. not: sivilde suratınıza tükürecek çok adam var bence kendiniz istifa edip emekli olun.

      Cevapla
      • 7 yıl önce

        Hava-Sen ağzı ile kuş tutsa yinede sana göre sizlere göre Sizin dusuncelerinize gore Yasal değildir. Şirket ve Hava iş o kadar çok yasal olarak davranıyor ki “Themis” Bile onları kıskanıyor.

        Cevapla
  33. 7 yıl önce

    Bir insan birkez kuculdugu zaman bir daha o insanla buyuk hesaplar yapilmaz

    Cevapla
  34. 7 yıl önce

    evwt şimdi alınacak aksiyon nedir? ben havasen üyesiyim, tüm olanlara rağmen üye kalmaya devam ettim. ama sendika yönetimi neden hala susuyor? kaptanlar size güvendik, hadi bakalım hodri meydan, ne yapacaksanız yapın. bekliyoruz, eğer açıklama yapılmadan bir gün daha geçerse istifa etmeyi düşüneceğim. iletişim çağında yaşıyoruz, sizin hareketi canlı tutmanız gerekiyor, haftada 1 gün basın açıklamasıyla yürümez bu gemi, kendinizi kandırmayı bırakın, aksiyon zamanı!!

    Cevapla
    • 7 yıl önce

      Nöbetçi pezo yine burda. Haber alamadığın için için içini yiyor değilmi. Üye değilsin sendikaya da gelip gelişmeleri öğrenemiyorsun. Ne yapalım burada bekleyip birşeyler öğrenmeye çalışacaksın.

      Cevapla
    • 7 yıl önce

      Suçu kendinde ara bence. 10 bin kabin memurundan Hava Sen’e geçen sayısı bin bile değil. Demek ki hiçbir arkadaşını ikna edememişsin.

      Cevapla
  35. 7 yıl önce

    Simdi istedigi kanalda aglaya bilir

    Cevapla
  36. 7 yıl önce

    Başkan yanındayiz. Unutma.Sana yapılan bize de yapılmıştır.

    Cevapla
    • Eminmisin. Daha ne yaptıklarını bilmioz. Sonra pişman olma

      Cevapla
      • 7 yıl önce

        Asıl pişman olacak senin gibi iki yüzlülerdir,yazıklar olsun,sivil havacılığın geleceği için bu harekete kıymamalıydınız,artık kötü gidişatla başbaşasınız.

        Cevapla
        • Sizin gibiler bu şirkette çalışmıyordur diye umuyorum. Ne yaptığını bilmiyormuş… sen daha burası neresi farketmedin küçük ataerkil bir türkiye thy de farkında değilsiniz.

          Cevapla
  37. 7 yıl önce

    Ne yani bando mızıka isterdi

    Cevapla