featured

Virgin Avustralia Havayollarından Bir Yenilik

Yıllardır, uçakların ekonomi sınıf yolcuları bacak boşluğu olmamasından şikayet ettiler. Şimdi Virgin Australia, bu konuda bir şeyler yapmaya hazırlanıyor.
Havayolu, yeni Ekonomi X servisiyle ekonomi sınıfı yolculara daha fazla bacak alanı ve başüstü bagaj bölmesi sunacağını açıkladı. Dün yapılan açıklamaya göre; hizmet, bu yılın Mayıs ayından itibaren iç hat uçuşlarında başlayacak.
Ekonomi X yolcularının bacak mesafesi en az 7.62 cm olurken, puana göre öncelikli biniş ve güvenlik taramaları yapılacağını da duyurdu.
Virgin Australia’nın mevcut 75 Boeing 737 uçağının tüm filosuna Mayıs ayının sonuna kadar Economy X konulması bekleniyor. Yeni koltuklar 3’lü,5’li sıralar halinde.
Son Dakika Havacılık Haberleri | Türk Hava Yolları, Pegasus, Sunexpress, Corendon, Havacılık, Havayolları, Havalimanları, Havaalanları, THY, Hostes, Pilot, Uçak, Kabin memuru, SHGM, DHMİ abec1cbc3a6911ec640984ba978a90c4
Bu yeni hizmet Virgin Australia’nın diğer uçak tipleri olan Airbus A330, Boeing 777-300ERs, Embraer E190s, ATR jetleri, Fokker 70s ve Fokker 100s’de de tanıtılacak. Havayolu, Avustralya pazarının bir ilk olduğunu söyledi.
Grup yöneticisi John Thomas yaptıkları yenilikten heyecan duyduklarını açıkladı.
Uzun mesafeli uçuşlarda ise; seçmeli yemek ve gürültüyü hafifleten bir kulaklık seti sunulacak.
 

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. 8 yıl önce

    Dusuncelerim: Avustralya yolculari LCC’a cok alisik ve mevcut full service havayollari ic hat ve dis hatta zaten cok pahali. Singapore Airlines’tan yola cikarsak, Premium Economy Y class’in yaklasik 3 kati (bunu uzun menzil icin ortalama bir rakam olarak soyluyorum; sektore gore buyuk degisiklikler gosterebiliyor. Ayrica 5 saatin alti icin faktor yaklasik 2 gibi) Eger ki Virgin Australia da bu yaklasimla giderse (hatirlanacagi gibi SIA ile stratejik ortakliktan ve SIA’nin hisse sahipliginden bir sure once ayrildilar) takriben 3 kati fiyat beklenebilir. Diger bir gorusum ise, Avustralya pazari kontrolu siki, pazari neredeyse kapali bir ortam. Diyecegim, Qantas sendika ile ugrasadursun, Virgin Australia yeni hizmetleri getiriyor. Ancak yuksek talep alacaklari konusunda suphelerim var. Lakin hersey bilet fiyati olmamakla birlikte, bir cok durumda buzlu bir tebessumen beri bihaberler.

    Cevapla