featured

Virgin Australia, uçak içi eğlenceyi zirvelere taşıyacak

 

Virgin Australia’nın Pride Flightı geri döndü. 4 Mart 2022’de başlayacak olan Pride Flight’ı, Avustralya’nn en büyük LGBTQ+ kutlamaları için Brisbane ve Melbourne’den Sidney’e uçacak. Virgin Australia, uçak içi eğlenceyi yeni zirvelere taşıyacak.

Her şey dahil uçuşlar, bir uçuş öncesi ayrılış partisi, ünlülerin katılımı, havadaki performanslar, içecekler, DJ eğlencesi, bir Pride uçuşundan bekleyeceğiniz tüm parıltı ve gökkuşaklarını içerecek.

Tek yön Economy biletleri 150$ ve Business Class biletleri 399$’dır. Her biletin satışından elde edilen 30$ , LGBTQIA+ gençlerinin hayatlarını iyileştiren Avustralyalı bir yardım kuruluşu olan Minus18’e bağışlanacak.

Virgin Australia Group’dan Lisa Burquest “Her yıl, konukları Sidney’deki Avustralya’nın en büyük gey ve lezbiyen kutlamasına uçtuğumuz için şanslıyız ve nihai aşk, kabul ve kapsayıcılık festivali olarak, 2022’de muhteşem Pride Flight kutlamamızı tekrar getirme fırsatını kaçıramazdık” dedi. “Bu yıl sadece Brisbane’den bir Pride Fligt yapmakla kalmayacak, Melbourne’den ilk Virgin Australia hizmetlerimizi ikiye katlıyoruz ve biletlerin hızla tükenmesini bekliyoruz.

“Virgin Australia, içinde yaşadığımız, çalıştığımız ve uçtuğumuz olağanüstü çeşitlilikteki topluluğumuzu tanımaya ve kutlamaya inanılmaz derecede odaklanmış olup Pride Flight’larımız bunun gerçek bir kanıtıdır. Herkesin ait olduğu ve kendi özgün benliği olmaya teşvik edildiği kapsayıcı kültürümüzle gurur duyuyoruz.”

Richard Branson ve Virgin, LGBTQ+ topluluğunu onlarca yıldır desteklediler. 2019’da Virgin Atlantic, Stonewall Ayaklanması’nın 50. yıldönümü münasebetiyle dünyanın ilk Pride uçuşuyla tarih yazdı.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. Lut kavmi bunları görse biz yine iyimişiz derdi bence

    Cevapla