featured

UTED, Amerika’da Önemli Bir Adıma İmza Atıyor. MRO Americas Fuarında Boy Gösterecek

Uçak Teknisyenleri Derneği yoğun çalışma ve hazırlıklar sonrasında Dubai’deki MRO Middleeast fuarı ile başladıkları serüvene, 9 – 11 Nisan 2024 tarihlerinde Amerika Birleşik Devletleri’nin Şikago eyaletinde gerçekleşecek ‘AviationWeek MRO Americas Fuar’ı ile devam ediyor.

Binden fazla şirket ve 16 binden fazla katılımcının ziyaret etmesi beklenen fuarda, UTED olarak yerlerini alıp, Hava Aracı Bakım teknisyenlerinin uluslararası gelişim ve değişimlerini yerinde takip etmeye devam edecekler.

Geçen ay basına duyurdukları dünyanın bu nitelikteki tek basılı yayını olacak Uted International isimli uluslararası MRO dergisini lansman öncesi ilk olarak bu fuarda görücüye çıkaracak ve pazarda kendilerine yer edinmeye çalışacak. Sadece UTED adına değil ülkemiz adına da gurur verici bir çalışmaya imza atıyorlar.

Son Dakika Havacılık Haberleri | Türk Hava Yolları, Pegasus, Sunexpress, Corendon, Havacılık, Havayolları, Havalimanları, Havaalanları, THY, Hostes, Pilot, Uçak, Kabin memuru, SHGM, DHMİ WhatsApp Image 2024 04 03 at 9.19.46 PM

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. 7 ay önce

    1968 yılında kuruduğumuz UTED, kendisini yurt içine sıkıştıran kabuğunu kırarak artık uluslar arası arenaya açılıyor. Yönetime ve ona destek veren üyelerine Bravo, tebrikler. Başarılarının devamını diliyorum.

    Cevapla