featured

ÜNLÜ HAVALİMANINDA UÇAK ENKAZLARI ÜRKÜTÜYOR

Fort Lauderdale-Hollywood Uluslararası Havalimanı’nda bir yıl arayla tutuşup yanan iki uçak hala duruyor.
20 Ekim 2015’de; 405 sefer sayılı Dynamic Airways uçağı Venezuela Caracas’a gitmek üzere kalkış esnasında yanmış, 21 kişi olayda yaralanmıştı.
1 Yıl sonra 28 Ekim 2016’da 910 sefer sayılı FedEx uçağı Memphis’den geldikten sonra inişte yangın felaketi ile karşılaşmıştı. Enkaz hala pistte duruyor ve yolcuların havaalanında gördükleri ilk şey.
Bazı yolcular manzaranın hava yolculuğu için sinir bozucu olduğunu söyleye dursun, kimsenin göremiyeceği bir yere taşınması konusunda henüz hiçbir çalışma yok. Yolcular araştırmaların neden bu kadar uzun sürdüğü konusunu anlayamıyor.
Havalimanı yetkilileri, Dynamic Airways tarafından kiralanan 767’nin dava konusu olduğunu ve taşınamayacağını belirtti ancak Ulusal Nakliye Güvenliği Kurulu FedEx’in DC-10 uçağı soruşturmasını kaldırdı ve ekip taşıma işlemi için sökmeye başladı. Genel kanı, havalimanına gelip gidenler için hoş bir reklam olmadığı görüşü.
 
Son Dakika Havacılık Haberleri | Türk Hava Yolları, Pegasus, Sunexpress, Corendon, Havacılık, Havayolları, Havalimanları, Havaalanları, THY, Hostes, Pilot, Uçak, Kabin memuru, SHGM, DHMİ YYY
Son Dakika Havacılık Haberleri | Türk Hava Yolları, Pegasus, Sunexpress, Corendon, Havacılık, Havayolları, Havalimanları, Havaalanları, THY, Hostes, Pilot, Uçak, Kabin memuru, SHGM, DHMİ Y
Son Dakika Havacılık Haberleri | Türk Hava Yolları, Pegasus, Sunexpress, Corendon, Havacılık, Havayolları, Havalimanları, Havaalanları, THY, Hostes, Pilot, Uçak, Kabin memuru, SHGM, DHMİ YYYY

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. 8 yıl önce

    22 Ağustos 1999’da Hong Kong Chek Lap Kok havalimaninda yangını takiben çok uzun süre yerde kalan China Airlines MD-11’den (C1642) fazla kalmışlar gibi.

    Cevapla