United Airlines Uçağında Saldırgan Yolcu Krizi. Yolcu uçuş görevlisini ısırdı!

United Airlines Uçağında Saldırgan Yolcu Krizi. Yolcu uçuş görevlisini ısırdı!

United Airlines’ın Miami’den Newark’a giden 762 sefer sayılı Boeing 737-924(ER) uçağı, bir yolcunun uçuş görevlisini ısırması ve diğer yolcuları tehdit etmesi üzerine Orlando’ya acil iniş yaptı.

Ekipler, saldırgan yolcuyu fermuarlı bağlarla zapt etmeye çalışırken, kadının uçuş görevlisinin omzunu ısırdığı ve üniformasından bir parça kopardığı bildirildi. Yolcu ayrıca başka bir kişiye tükürdü ve diğer yolculara bağırdı.

United Airlines Açıklaması

United Airlines sözcüsü, “Uçuş görevlilerimiz durumu yatıştırmak ve diğer müşterileri korumak için çalıştı. Orlando’ya indikten sonra kolluk kuvvetleri uçağa gelerek yolcuyu uzaklaştırdı,” dedi.

Olay sonrası uçak Orlando’ya yönlendirildi ve saldırgan yolcu burada kolluk kuvvetlerine teslim edildi. Diğer yolcuların güvenliği ve uçuşun devamı için gereken tüm önlemler alındı.

Son Dakika Havacılık Haberleri | Türk Hava Yolları, Pegasus, Sunexpress, Corendon, Havacılık, Havayolları, Havalimanları, Havaalanları, THY, Hostes, Pilot, Uçak, Kabin memuru, SHGM, DHMİ yolcu1 Son Dakika Havacılık Haberleri | Türk Hava Yolları, Pegasus, Sunexpress, Corendon, Havacılık, Havayolları, Havalimanları, Havaalanları, THY, Hostes, Pilot, Uçak, Kabin memuru, SHGM, DHMİ yolcu2 Son Dakika Havacılık Haberleri | Türk Hava Yolları, Pegasus, Sunexpress, Corendon, Havacılık, Havayolları, Havalimanları, Havaalanları, THY, Hostes, Pilot, Uçak, Kabin memuru, SHGM, DHMİ yolcu3 Son Dakika Havacılık Haberleri | Türk Hava Yolları, Pegasus, Sunexpress, Corendon, Havacılık, Havayolları, Havalimanları, Havaalanları, THY, Hostes, Pilot, Uçak, Kabin memuru, SHGM, DHMİ yolcu4

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. 3 ay önce

    Hawk Tuah’yi ciddiye almis demek

    Cevapla