Uçakta korku dolu anlar! Yolcu yaşadıklarını anlattı.

Uçakta korku dolu anlar! Yolcu yaşadıklarını anlattı. “Düşüyormuş gibi hissettim”

Petropavlovsk-Kamchatsky-Moskova seferini yapan uçakta bulunan yolcu Lyubov, 26 Kasım’da Izvestia’ya uçakta yaşanan ve bir kadının yaralanmasına neden olan türbülans hakkında açıklama yaptı.

Olay, uçak Kuzey Urallar bölgesinde uçarken meydana geldi. Yolcu, personelin insanları türbülans konusunda uyardığını, ancak kimsenin böyle bir kuvvetin sarsılmasını beklemediğini belirtti. Yolculardan başlangıçta emniyet kemerlerini bağlamaları ve koltuklarında kalmaları istendi, ancak daha sonra yere yatmamız söylendi.

“Düşüyormuş gibi hissettim. Çok korkutucuydu. Her şey beklenmedik bir şekilde başladı çok fazla türbülans vardı. Yaralanan kadın o sırada tuvaletteydi ve koltuğuna ulaşmaya çalışıyordu. Uçak aşağı doğru düştüğünde başından yaralandı,” dedi.

Yaralı kadın koltuğuna oturmaya çalışmış, ancak o anda uçak sallanmaya başlamış. Sonuç olarak dengesini kaybetti ve koridora düştü. Yaralı kadının kanaması başladı.

Bunun üzerine personel uçakta sağlık görevlileri aramaya başladı. Yolcular arasında Kamçatka bölgesi Sağlık Bakanı Alexander Gashkov da vardı ve daha sonra kadına ilk yardımda bulunarak bandaj uyguladı.

Uçak Moskova’ya indiğinde, yaralı kadın daha detaylı bir muayene için hastaneye sevk edildi.

İşte uçakta yaşanan o anlar:

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir