featured

UÇAKTA EN İYİ YEMEK BAKIN HANGİ ŞİRKETTE

Uçakta yemek yemenin tadı bir başka oluyor. Son 4 yıl içinde 65 farklı hava yolu şirketiyle 400 kez uçan yolcu bakın hangi havayolunun yemeklerini önerdi…
Binlerce metre yüksekteyken bazı tadların insana daha hoş geldiği biliniyor. Örneğin uçakta domates suyu içilmesinin bir sebebi de bu. Ancak içecekten daha çok sunulan yemekler nedense insana daha bir lezzetli geliyor. Son dönemlerde bazı havayolu şirketlerinde yemek hizmetinde düşüş olsa da, yine de büyük havayolu şirketleri arasında güzel diyebileceğimiz yemekler sunanlar da var.
Son 4 yıl içinde 65 farklı hava yolu şirketiyle 400 kez uçan Avusturyalı Nik Loukas en çok beğendiği yemekleri ve havayolu şirketlerini açıkladı. The Sun’da yer alan habere göre Loukas’in “En iyiler” listesinde Türk Hava Yolları’nın yemekleri de var. Kendi sitesinde (InFlightFeed) bugüne kadar yediği en iyi yemekleri ön plana çıkaran Loukas, Türk Hava Yolları ile ilgili şunları belirtiyor: “Türk Hava Yolları hem lezzetli, hem de büyük porsiyon yemek sunuyor. Hatta kısa mesafeli uçuşlarda da sunuyorlar. Dünyanın en iyi uçak yemekleri sunan hava yolu şirketlerinden biri kesinlikle THY”.
Loukas’a göre diğer en iyiler şunlar:
Singapore Airlines
Air Europa
Austrian Airlines
Aegean Airlines

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. 6 yıl önce

    Thy ic hatta peynir ekmek veriyor ne iyi yemeginden bahsediyorsunuz

    Cevapla