featured

UÇAKLA "BİZE HER YER TRABZON"

“Şehzadeler şehri” Trabzon artık eskisinden çok daha yakın. “Bize her yer Trabzon” diyenler, artık Türkiye’nin her yerinden 1-2 saat içinde şehre ulaşabiliyorlar. Havacılık sektörünün gelişmesi ve havayolu firmalarının yoğun çalışmaları sayesinde turizm ağında büyük bir yere sahip olan kente ulaşmak artık bir tık kadar yakın!
Doğal güzellikleri, gelenekleri ve kültürüyle Türkiye’nin en renkli kentlerinden biri olan öne çıkan Trabzon’da 1959 yılından bu yana havalimanı bulunuyor. Son zamanlarda yapılan yatırımlar sayesinde daha da düzenlenen havalimanı, 1.377.244 m² alanı ile Türkiye’nin ve Avrupa’nın en önemli havalimanlarından biri olma özelliğini taşıyor. İç ve dış hat seferlerinin düzenlendiği havalimanında, son 1 yıl içerisinde turizm sektörüne yapılan yatırımlar sayesinde çok sayıda yerli ve yabancı turist akın ediyor. 2015 yılında yıllık 3 milyon, 2016 yılında ise yıllık 4 milyon yolcuyu ağırlayan Trabzon Havalimanı’na yerli turistler Türkiye’nin dört bir yanından kolaylıkla ulaşabiliyorlar.
Şehir merkezine sadece 6 km. uzaklıkta olan havalimanına ulaşım için HAVAŞ servisleri hizmet veriyor. Bunun yanında şehir içi halk otobüsleri ve taksilerle ulaşım oldukça kolay hala getirilmiş. Türkiye’den Türk Hava Yolları, Borajet, Onur Air, Pegasus Havayolları, SunExpress gibi yerli havayolu firmalarının günlük sefer düzenledikleri Trabzon Havalimanı’na yurtdışından SunExpress Deutschland, AtlasGlobal, AnadoluJet ve Air Berlin gibi önemli havayolu firmaları servis hizmeti sunmaktadır.
İstanbul Atatürk, İstanbul Sabiha Gökçen, Ercan Havalimanı, Adana Havalimanı, Antalya Havalimanı, İzmir Adnan Menderes, Soçi Havalimanı, Köln-Bonn, Düsseldorf Havalimanı’ndan her dönem seferlerin düzenlendiği Trabzon Havalimanı’na sezonluk olarak Frankfurt Havalimanı, Kuveyt, Stuttgart, Viyana ve Berlin-Tegel Havalimanı’ndan Karadeniz’in incisi Trabzon’a seferler düzenleniyor. Turizm dünyasında büyük yer edinmeye başlayan kent, güzelliklerini cömertçe misafirlerine sunarak konuklarının kendine hayran kalmasını sağlıyor.
Türkiye’nin dört bir yanından seferlerin düzenlendiği Trabzon’a daha ucuz uçak bileti almak isteyenlerin tercihi Pegasus Havayolları’ndan yana. Adana, Antalya, İstanbul (Sabiha Gökçen) veya İzmir Adnan Menderes havalimanlarından Trabzon’a sefer düzenleyen firma, düşük maliyetli havayolu firması olduğu için en çok tercih edilen firma, bunun yanında lüks ve konfordan yana tercih kullanmak isteyenlere ise Türk Hava Yolları günlük olarak sefer hizmeti sunmaktadır.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

3 Yorum

  1. 6 yıl önce

    bazıları büyütmüş

    Cevapla
  2. 6 yıl önce

    fazla büyütmüşler

    Cevapla
  3. 6 yıl önce

    bilmiyorum gereksiz sence de öyle değilmi

    Cevapla