featured

UÇAK TEKNİSYENLERİNİN DİKKATİNE!

Son zamanlarda EASA kuruluşlarından alınan tüm lisansların geçerliliği hakkında spekülasyonlar yapılmaktadır.
Yaptığımız incelemede EASA tarafından, Yunanistan ve Bulgaristan’dan alınan lisanlarda sorun bulunan belirli isimlerin SHGM’ye ulaştığı ve bu kişilerin lisanslarının askıya alındığı söylendi.
Son zamanlarda ortalarda dolaşan söylem, tüm EASA lisanlarına yönelik yaptırımları içeriyordu.
Bu tür genel bir uygulamanın olmadığı SHGM tarafından tarafımıza iletildi.
Ayrıca, Yunanistan ve Bulgaristan’dan alınmış lisanslarda ki sorun iptal değil askıya alınmadır. Askıya alınmasının kaldırılması için, buralardan lisans alan kişilerin belirli modüllerden sınava girmesi gerektiği zaten bilinen bir gerçekti.
Sonuç olarak;  Konu,şimdilik tüm yabancı ülkelerden alınan lisansları değil, Yunanistan ve Bulgaristan’dan Lisans alan kişilerin isimlerinin, SHGM ye bildirilenlerini içeriyor. Bu kişilerin de lisansları şimdilik askıda bulunmakta. Onlarda kendilerine iletilen modüllerden sınava girip geçtiklerinde lisansları askıdan kaldırılacaktır.
 
.
 

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

21 Yorum

  1. Teşekkürler Başkanım

    Cevapla
  2. 7 yıl önce

    Bizim millet böyle işte. Ortalığını birbirine kattılar. Yöneticilerde çıkıp Yok böyle bir şey demiyor. Siz kesin Shgm den bilgi almışsınızdır.

    Cevapla
  3. Ortalığı karıştırdılar bunlar nasıl insan ya

    Cevapla
  4. 7 yıl önce

    Memleketimizin ve havacılık camiasının içinden geçtiği şu zor günlerde bir de işleri daha da karmaşık hale getirmek kimlerin ekmeğine yağ sürüyor. Mili sermayemiz başka yerlere gidiyor buna bir son verin de insanların önüne engel olmaktan vazgeçin. Adamı uçuştan önce görüyorum ellerinde kağıtlar binbir dert yanıyorlar onların bu pisikoloji ve baskılar altındalar ile bu işden kimsenin zarar gelmemesi dileği ile.
    GÜVENLİ UÇUŞLAR

    Cevapla
  5. 7 yıl önce

    Türkiye’de her okul açıldı bir tane güvenilir EASA normlarında eğitim veren ve lisanslı mezun verecek bir okul açılamadı. Avrupa ülkelerinin biriyle temasa geçilse bal gibi olurdu.

    Cevapla
  6. 7 yıl önce

    lisansı askıya alınanlar parayı basıp romanyada sınav geçtiler değişen bişey olmadı olmayacakta.kendileri zaten hak etmeden parayla aldıkları lisanslarını (kendilerine kesinlikle haklılar tabi :) )kurtarmak için ekstra para ödeyip yeniden sınavlara girdiler ya simdi ortalığı karıstırmak için böyle sipekülasyonlar çıkartmaya basladılar olayın özeti budur

    Cevapla
  7. Cevapla
  8. 7 yıl önce

    Gerçekler acıtıcı,Kıskançlık amansız bir hastalıktır.

    Cevapla
  9. 7 yıl önce

    Site güzel olmuş.Profesyonel çizgiye gelmiş. Takipçinizim

    Cevapla
  10. 7 yıl önce

    Yiyim etoyu gotoyu size bişi olmasin

    Cevapla
  11. 7 yıl önce

    Validasyondan haberiniz yok zannedersem. Easa lisanslı arkadaşlar maratonunuz daha yeni başlıyor bilginiz olsun yerinizde olsam çok ders çalışırdım bu sefer sizi Romanya’da kurtarmayacak

    Cevapla
  12. 7 yıl önce

    bu para ile alınan easa lisanslar bu şirketin başına bir çorap örebilir. hiç bir bilgisi ve uçakçılık teçrübesi olmıyan kişiler uçak reliz ediyor. Allah şirketimizi korusun.

    Cevapla
  13. 7 yıl önce

    Sevgili kaptan birde release ye reliz demeyi öğrensen varya 4/4 lük olacaksın.

    Cevapla
  14. 7 yıl önce

    sendemi para ile aldın?

    Cevapla
  15. 7 yıl önce

    sendemi para ile aldın? bu lisanslar para ile alınabildiğine göre demekki hiç bir değeri yok.

    Cevapla