featured

TUSAŞ'a bağlı TEİ'ye Yeni Direktör Atandı

Bir dönem THY Teknik’te başkanlık yaptıktan sonra Siyahkalem Mühendislik firmasında CFO’luk yapan İbrahim Kahraman, TUSAŞ’a bağlı TEİ’ye direktör olarak atandı.

Bir dönem THY Teknik’te başkanlık yaptıktan sonra Siyahkalem Mühendislik firmasında CFO’luk yapan İbrahim Kahraman,  TUSAŞ’a bağlı TEİ’ye direktör olarak atandı.
Türkiye’nin en önemli uluslar arası markalarından biri olan TUSAŞ bünyesindeki TEİ’de (Turkish Motor In) direktörlük görevine atandı.
THY Teknik’te başkanlık görevini yaptıktan sonra işten çıkarılan ve sonrasında Siyahkalem Mühendislik firmasında CFO’luk yaparak inşaat sektörüne adım atan İbrahim Kahraman’ın yeni adresi TEİ oldu.
 

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

4 Yorum

  1. 7 yıl önce

    Ibrahim senin arkanda kim var thy den sonra tei de direktor ol

    Cevapla
  2. 7 yıl önce

    thy teknik den kovuldu

    Cevapla
  3. 5 yıl önce

    İşbilir ve dirayetli bir yönetici. THY Teknik’te genel müdür olması gerekirken küstürülüp özel sektöre kaçmıştı. Hiç ihtisası olmamasına rağmen çok büyük bir projeyi başarıyla yönetip tamamladı. TUSAŞ için çok büyük kazanç. Sektöre dönmesi de memleket için büyük bir katkı olacaktır. Arkassında birileri olsaydı özel sektöre kaçmaz, daha önce daha üst görevlere getirilirdi. Hak yerini bulmuş. Başarılar dileriz.

    Cevapla
  4. iş bilmez biridir. spekülasyon, manipülasyon, kulis her yol vardır. tei deki dostlar bu adama dikkat edin canınız yanar. yöntemlerinin farkına vardığınızda iş işten geçmiş olur haberiniz olsun.

    Cevapla