featured

TÜRKİYE'YE BİR CHARTER UÇUŞU DAHA

Galistair 28 Temmuz 2018 de ilk uçuşunu gerçekleştiren İspanyol Charter havayolu şirketi olmasına rağmen hızla filosunu genişletmekte ve yeni destinasyonlara ulaşma hedefinde. Şirketin özellikle kabin içi ikramları yolcular tarafından çok beğeniliyor . Ayrıca kabin memurları da çok yardımsever , ilgili ve şık.

Yaz aylarında Türkiye’ye de sefer düzenlemek istediklerini belirten yetkililer, bu konu için planlamalarını yaptıktan sonra harekete geçeceklerini belirttiler.
Son Dakika Havacılık Haberleri | Türk Hava Yolları, Pegasus, Sunexpress, Corendon, Havacılık, Havayolları, Havalimanları, Havaalanları, THY, Hostes, Pilot, Uçak, Kabin memuru, SHGM, DHMİ image1 1 Son Dakika Havacılık Haberleri | Türk Hava Yolları, Pegasus, Sunexpress, Corendon, Havacılık, Havayolları, Havalimanları, Havaalanları, THY, Hostes, Pilot, Uçak, Kabin memuru, SHGM, DHMİ image2 Son Dakika Havacılık Haberleri | Türk Hava Yolları, Pegasus, Sunexpress, Corendon, Havacılık, Havayolları, Havalimanları, Havaalanları, THY, Hostes, Pilot, Uçak, Kabin memuru, SHGM, DHMİ image3

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

2 Yorum

  1. 6 yıl önce

    Onla alakası yok. Kabin ekibi de bizden gitme değil görüldüğü üzere :)

    Cevapla
  2. 6 yıl önce

    Bu kpt bizdeki ispanyol öğretmen deilmi…fordec ci ramo. Gittiği çok iyi oldu.

    Cevapla