featured

“Türkiye, Rusya’dan Su-35 savaş uçağı alırsa ne olur?” Yunanistan’ı korku sardı

Türkiye’nin Rusya’dan Su-35 savaş uçağı alıp almayacağını gündeme taşıyan Yunanistan medyası, “Türkiye, Rusya’dan Su-35 savaş uçağı alırsa ne olur?” sorusuna yanıt arıyor.

Star.com.tr’de yer alan haberde Doğu Akdeniz ve Ege’de Türkiye ile Yunanistan arasında yaşanan gerileme dikkat çeken Yunan medyası, Türkiye’nin Rusya’dan Su-35 savaş uçağı alıp almayacağını gündeme taşıdı.

Su-35 savaş uçağının F-35’ten pek farkının olmadığını belirten Yunan medyası, “Türkler Su-35’leri alırsa ellerinde neredeyse F-35’e eşdeğer bir uçak olacak” değerlendirmesinde bulundu.

Türkiye’nin sahip olduğu S-400’lerin F-35 savaş uçaklarını tespit edebildiğine vurgu yapan Yunan medyası, havada karşılaşmaları durumunda F-35’lerin Su-35 karşısında zayıf kalacağını yazdı.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

3 Yorum

  1. Savaş silahla, uçakla değil; yürekle ve bilekle kazanılır. Uçak, silah destekleyici, yardımcıdır. Eğitim, taktik, kullanma becerisi, kullanma kararlılığı, kullanmakla tehdit asli unsurdur. Yoksa Mısır ordusu gibi bayramlarda geçiş yapar, başka işe yaramaz.

    Cevapla
    • 4 yıl önce

      Diyanet işleri başkanı gibi yürü o zaman Amerika’nın üstüne koçum kim tutar seni yüreğini bileğini görelim bakalım kafana füzeyi yiyince anlarsın savaşın ilimle bilimle teknoloji ile Özgür düşünce ve ifade özgürlüğünün uygulanması ile eğitim sisteminin akılcı ve uygulanabilir olması ile kazanıldığını.

      Cevapla
  2. 4 yıl önce

    bu savaş uçağı aldı o şunu aldı. Yunanla sidik savaşının bir sonu gelemedi. Sınırlarımızı açalım dost olalım diyen yok.

    Cevapla