featured

Türk sivil havacılığı İstanbul Airshow’da buluşuyor

 

Dünya havacılığı, salgınla birlikte tarihinin en büyük krizini yaşadı. Hızla toparlanan, dünya ortalamalarının üzerinde büyüyen Türk Sivil Havacılık Sektörü, İstanbul Airshow’da bir araya geliyor. Metrekaresini büyüten fuar, 13’üncü kez 6 Ekim’de kapılarını açıyor.

Sivil havacılık sektörünün salgın etkilerini üzerinden attığı bu günlerde, 1996’dan bu yana Atatürk Havalimanı’nda düzenlenen İstanbul Airshow Uluslararası Sivil Havacılık ve Havalimanları Fuarı ve Havacılık Endüstrisi Tedarik Zinciri Platformu, 13’üncü kez ziyaretçileriyle buluşuyor. 6 Ekim Perşembe günü açılacak fuar, üç gün boyunca ziyaret edilebilecek.

Türkiye’nin hızla büyüyen sivil havacılık sektörünün yolcu uçaklarından havalimanlarına, havacılık endüstrisinden iş jetlerine, uçuş eğitiminden havalimanı güvenliğine kadar tüm sektör bileşenleri İstanbul Airshow’da bir araya geliyor. Paris’ten Dubai’ye bölgenin en büyük havacılık fuarı olan organizasyonun açılışı, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay ile Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu’nun katılımıyla yapılacak.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir