featured

TÜRK MİLLİ TAKIMI MACARİSTAN'DA

Macaristan’ın Szentes Kasabasında 07- 12 Ağustos tarihleri arasında düzenlenecek 2017 Uluslararası Havacılık Federasyonu (FAI) Serbest Uçuş Dünya Şampiyonası ()’nda Türk Milli Takımı da yerini aldı.
42 ülkeden yaklaşık 400 pilotun katıldığı şampiyonada Türkiye’yi temsilen F1A Kategorisinde Osman Sevgi, Çetin Kargın, Yalçın Olgun, F1B Kategorisinde İsmet Yurtseven, İsmail Sarıoğlu, Kadir Baran, Takım Kaptanı Mehmet Arslan, Takım Kaptan Yardımcısı Necdet Ergin ve Yardımcı olarak Burçin Karataş yer aldı.
Şampiyonada F1B Kategorisi 10 Ağustos Perşembe, F1A kategorisinde 11 Ağustos Cuma günü pilotların kıyasıya mücadelesiyle gerçekleşecek.
Son Dakika Havacılık Haberleri | Türk Hava Yolları, Pegasus, Sunexpress, Corendon, Havacılık, Havayolları, Havalimanları, Havaalanları, THY, Hostes, Pilot, Uçak, Kabin memuru, SHGM, DHMİ fai 3

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

3 Yorum

  1. 7 yıl önce

    Halkın fitre ve zekatları ile Türk gençlerine hizmet eden THK açıklama nerede?

    Cevapla
  2. 7 yıl önce

    THK kaptan yardımcısı olarak gönderecek modeluçak öğretmeni bulamamıştamı oraya bu branşta hiçbir bilgisi eğitimi ve tecrübesi olmayan birini görevlendirmişler?
    Genç hocaları göndersenizde tecrübe kazansalar daha iyi olmazmıydı?
    Baya yurtdışı tatile göndermişsiniz.
    Lütfen şu gururla sosyal kanallarınızda paylaştığınız fitre zekat zarflarından çıkan mektuplara “harçlığımı buraya koydum” yazan tertemiz çocuklara o paraları böyle gereksiz bir harcamada kullanmanızın sebebini mantıklı bir şekilde açıklarmısınız.

    Cevapla
    • 7 yıl önce

      asker yakınları havacılıkla ilgili eğitim almasa da havacılığın yöneticisi olur canı istemiş yurt dışına gitmiş zaten düşünseler alakası olmayanları orada yüksek maaşla bilmediği işi yönet diye tutmazlar. Düşünmüş böyle karar vermiş kendi dururken neden öğretmenleri gitsin fayda maliyet analizi ne demek kimse hangi görevi yapmak için ilave para uçak otel masraf çıkartırsın şart mı bu dememiş Hayırlı Olsun.

      Cevapla