Türk Hava Yolları’na Londra’da Büyük Ödüller

Türk Hava Yolları’na Londra’da Büyük Ödüller

Türk Hava Yolları, 9 Eylül’de Londra’da düzenlenen “Airline Economics” ödül töreninde büyük bir başarıya imza attı. Şirket, “Yılın Garantili Finansmanı (Avrupa)” ve “Yılın Anlaşması (Avrupa)” ödüllerini kazanırken, Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Üyesi ve Genel Müdür (Mali) Yardımcısı Doç. Dr. Murat Şeker de “Avrupa’da Yılın CFO’su” ödülüne layık görüldü.

Finansal Başarı ve Stratejik Hamleler

Türk Hava Yolları, 3 adet Airbus A350 uçağının Çin Yuanı döviz cinsinden finansmanıyla “Yılın Anlaşması (Avrupa)” ödülünü kazandı. Ayrıca, 2 Airbus A350 uçağı için Japon Yeni döviz cinsinden sağlanan finansmanla “Yılın Garantili Finansmanı (Avrupa)” ödülünü aldı. Bu ödüller, havayolunun uluslararası pazarlardaki güçlü varlığını ve finansal stratejilerindeki başarıyı simgeliyor.

Doç. Dr. Murat Şeker’e Övgü

Türk Hava Yolları’nın CFO’su Doç. Dr. Murat Şeker, finansal liderliği ve stratejik katkıları nedeniyle “Avrupa’da Yılın CFO’su” ödülünü aldı. Şeker, Türk Hava Yolları’nın küresel rekabet avantajını korumasına ve finansal sağlığını güçlendirmesine önemli katkılarda bulundu.

Global Başarı ve Finansal İnovasyon

Türk Hava Yolları, finansal operasyonlarda ulaştığı en düşük maliyet oranları ve yenilikçi finansman modelleri ile tanınıyor. 2009’dan bu yana, çeşitli finansman ödülleri kazanan şirket, son 10 yılda 16 milyar USD tutarında finansman işlemleri gerçekleştirdi ve toplamda 30 uluslararası ödül kazandı.

Ödül Törenindeki Mesajlar

Ödül töreninde konuşan Doç. Dr. Murat Şeker, “Bu ödüllere layık görüldüğümüz için teşekkür ediyor, Türk Hava Yolları ailesinin bir parçası olmaktan onur duyuyorum. Bu başarı, tüm ekibimizin özverili çalışmasının bir sonucudur. Şirketimizin stratejik hedeflerini gerçekleştireceğine gönülden inanıyorum,” dedi.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir