Türk Hava Yolları Teknik'te 2024 İçin Personel Alımı Başladı!

Türk Hava Yolları Teknik’te 2024 İçin Personel Alımı Başladı!

Türk Hava Yolları Teknik (THY Teknik), 2024 yılı için dev bir iş fırsatı sunarak havacılık sektöründe kariyer yapmayı hedefleyenler için kapılarını açıyor. Şirket, teknik departmanında çalışacak yeni yetenekleri arıyor ve üç farklı pozisyonda sözleşmeli personel alımı gerçekleştireceğini duyurdu.

Uçak Boya Teknikeri: Gökyüzünü Renklendirin!

Uçak filosunun mükemmel görünümünü sağlamak için Uçak Boya Teknikeri pozisyonuna başvurular başladı. Adayların Meslek Yüksekokullarının Boya Teknolojisi, Oto Boya ve Karoseri bölümlerinden mezun olması, A1 seviyesinde İngilizce bilgisine sahip olması ve tercihen boya uygulama deneyimi olması gerekiyor. Ayrıca, tehlikeli işlerde çalışmaya engel bir sağlık sorunu bulunmayan adaylar, başvurularını 31 Aralık 2024 tarihine kadar yapabilirler.

Uçak Bakım Teknisyeni: Gökyüzünün Güvenliği Sizin Elinizde!

Uçak Bakım Teknisyeni pozisyonu için Sivil Havacılık Yüksekokulu veya Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültelerinden mezun adaylar aranıyor. Adayların A2 seviyesinde İngilizce bilgisine sahip olmaları ve SHY-66 Hava Aracı Bakım Lisansı modül sınavlarında başarılı olmaları avantaj sağlıyor. Vardiyalı çalışma düzenine uyum sağlayabilecek adaylar tercih ediliyor. Başvuru için son tarih 30 Eylül 2024.

Kategori B1.1 Hava Aracı Bakım Teknisyeni Adayı: Geleceğin Uzmanları İçin Eşsiz Bir Fırsat!

THY Teknik, genç yetenekleri “Kategori B1.1 Hava Aracı Bakım Teknisyeni Adayı” programına davet ediyor. 01.01.1999 ve sonrasında doğmuş olan, Meslek Yüksekokullarının çeşitli teknik bölümlerinden mezun ve A2 seviyesinde İngilizce bilen adaylar bu eşsiz fırsatı değerlendirebilir. Başvurular için son tarih 11 Ağustos 2024.

Başvurular ve Detaylar: Geleceğinizi Şekillendirin!

Başvurular, THY Teknik’in resmi kariyer sayfası üzerinden online olarak yapılacak. Havacılık sektöründe kariyer yapma yolunda önemli bir adım atmak isteyenler için detaylı bilgi büyük önem taşıyor. Bu fırsatlar, havacılık kariyerinde yeni bir sayfa açmak isteyenler için dönüm noktası olabilir. THY Teknik’in 2024 yılı personel alımları, kariyer hedeflerinize ulaşmanız için mükemmel bir başlangıç sunuyor.

Başvuru Linki: https://turkishtechnic.com/tr/kariyer/is-ilanlari

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Öne Çıkan Yorumlar

  1. 2 ay önce

    Elinizdeki yetişmiş elemanları kaçırıp yerlerini yenileriyle doldurmaya çalışın bakalım.

  2. 2 ay önce

    Hiç bir şey göründüğü gibi değil.

  3. 2 ay önce

    Yaş sınırının kaldırılması gerek

9 Yorum

  1. 2 ay önce

    yaş sınırı kaldırsalar artık.millet işszi kaldı

    • 2 ay önce

      Belli bir yastan sonra zor ya.
      Cunku bir kalifiye personelin yetismesi 10 yili buluyor. 35-40 dan sonra gelen personel tam yetisecek aaaaa emekliligi gelmis :)

  2. 2 ay önce

    Elinizdeki yetişmiş elemanları kaçırıp yerlerini yenileriyle doldurmaya çalışın bakalım.

  3. 2 ay önce

    Merhaba yabancı teknik alyormusiniz

  4. 2 ay önce

    Yaş sınırının kaldırılması gerek

  5. 2 ay önce

    Zaten başvuru süresi geçmiş :))

    Cevapla
  6. 2 ay önce

    Sizler bu kafayla adam bulursunız ben yüksek okul okucam ve gelip boya yapacam bakın işinize ister okuyun yazıyı ister okumayın tecrübeli birilerini almasınız ilk okul mesunları sizin için cahil sanarsınız halbuki okuyan cahil

    Cevapla
  7. 2 ay önce

    Hiç bir şey göründüğü gibi değil.