Türk Hava Yolları

Türk Hava Yolları Madagaskar ve Türkiye’yi birbirine bağladı

Türk Hava Yolları’nın haftalık ikinci frekansının ilk uçuşu Perşembe günü Ivato’ya ulaştı

Türk Hava Yolları bu Perşembe gününden itibaren haftada iki uçuş Madagaskar ve Türkiye’yi birbirine bağlayacak. Antananarivo ile İstanbul arasındaki ek frekansın ilk uçuşu dün perşembe günü saat 14.15’te Ivato’ya indi.

Türk Hava Yolları tarafından yapılan açıklamada 282 yolcu kapasiteli Airbus A330-300 tarafından işletilecek ve her Perşembe günü gerçekleştirilecek. Hem gidiş hem de dönüş bacaklarında, toplam 12 saat 45 dakikalık bir uçuş süresi olacak.

Türk Büyükelçi İshak Ebrar Çubukçu, uçuş sayısındaki artış sayesinde iki ülke arasındaki işbirliğinin gelişeceğine dair iyimserliğini gösteriyor. “İki ülke arasındaki ilişkiler, turizm ve ticaretin gelişmesi için çok umut verici.” dedi.

Bu yeni frekansla birlikte Madagaskar’a yapılan uzun mesafeli uçuşlar haftada 9’a yükselecek. Beş uçuş Air France, iki uçuş Madagaskar Havayolları ve şimdi de iki uçuş Türk Hava Yolları tarafından gerçekleştiriliyor. Buna ek olarak, çok sayıda orta mesafeli ve bölgesel uçuşlar adayı Hint Okyanusu ve Afrika kıtası ülkelerine bağlamakta.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. 1 yıl önce

    Biz hep gidiyorduk da hiç gerek yok. Ordan gelse gelse hastalık gelir