Türk Hava Yolları

Türk Hava Yolları İtalya’nın Palermo şehrine seferler başladı

Dünyada en fazla ülkeye uçan havayolu şirketi Türk Hava Yolları, uçuş ağını İtalya’nın güneyindeki Sicilya adasının başkenti Palermo’yu da kapsayacak şekilde genişleterek İtalya’daki uçuş noktalarının sayısını dokuza çıkardı.

Palermo’ya Pazartesi, Çarşamba, Cuma ve Pazar günleri sefer düzenleyecek olan Türk Hava Yolları, İtalya’nın Roma, Milano, Venedik, Napoli, Bergamo, Bologna, Katanya ve Bari şehirlerine de haftada dört karşılıklı uçuş gerçekleştirecek.

Türk Hava Yolları Genel Müdürü Bilal Ekşi yeni destinasyonla ilgili olarak şunları açıklamasında:

“Palermo’yu dünya çapında 344’üncü, İtalya’da ise 9’uncu destinasyonumuz olarak geniş uçuş ağımıza eklemekten mutluluk duyuyoruz. Yeni rota ile İtalya ile bağlarımızı güçlendiriyoruz ve Palermo’dan gelen misafirlerimiz seyahatleri boyunca benzersiz bir uçuş ağının keyfini çıkaracaklar. Dünyanın dört bir yanından gelen turistler de Palermo’nun harikalarını deneyimleme fırsatı bulacak.”

Palermo uçuşları Boeing 737-800 uçakları ile İstanbul Havalimanı’ndan Punta Raisi Havalimanı’na gerçekleştirilecek. Türk Hava Yolları, yolculara gidiş-dönüş uçuş için vergiler dahil 259 Dolarlık özel bir başlangıç fiyatıyla seyahat etme fırsatı sunuyor.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir