Türk Hava Yolları Hukuk ve Uyum Başkanı Berkant Kolcu, GC Powerlist'te Yeniden Ödüllendirildi

Türk Hava Yolları Hukuk ve Uyum Başkanı Berkant Kolcu, GC Powerlist’te Yeniden Ödüllendirildi

Türk Hava Yolları’nın Hukuk ve Uyum Başkanı Berkant Kolcu, ülkemizin en etkili hukuk müşavirlerinin belirlendiği “The Legal 500 GC Powerlist: Türkiye” listesinde bir kez daha yer aldı. Kolcu, bu prestijli ödülü, Mandarin Oriental Bosphorus Otel’de düzenlenen resepsiyonda takdim edildi.

Legal 500 GC Powerlist, 30 yılı aşkın süredir devam eden kapsamlı bir araştırma programı aracılığıyla Türkiye dahil 150’den fazla ülkede en etkili ve yenilikçi hukuk müşavirlerini ve kurum içi avukatlarını belirliyor.

Berkant Kolcu’nun bu ödülü alması, Türk Hava Yolları’nın hukuk ekibinin liderliğini, uzmanlığını ve adanmışlığını vurguluyor. Ayrıca, bu kazanım, Türk Hava Yolları’nın küresel uyum ve başarısına önemli katkıda bulunarak, derin hukuki uzmanlığını, stratejik zekasını ve liderliğini ön plana çıkarıyor.

Ödüle ilişkin bir değerlendirme yapan Berkant Kolcu, Türk Hava Yolları’ndaki tüm Hukuk ve Uyum ekibinin özverili çalışmalarının bir kanıtı olan bu ödüle layık görülmekten onur duyduğunu belirtti. Ayrıca, ekibinin etik değerlere bağlı, çözüm odaklı yaklaşımlarıyla şirkete en iyi hukuk hizmetini sunma hedefine kararlılıkla ilerleyeceklerini ifade etti.

Bu ödül, sadece bireysel mükemmelliği takdir etmekle kalmıyor, aynı zamanda Türk Hava Yolları operasyonlarının her alanında en yüksek hukuki ve etik davranış standartlarını gözetme konusundaki kararlılığının da altını çiziyor.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. 4 ay önce

    Son günlerde hukuksuz bazı uygulamaların yapıldığı bir kurumun Hukuk Müşaviri nin ödül alması, bu ödül sisteminin inandırıcılığı konusunda şüphe uyandırıyor. Para ve reklam konusu akla geliyor maalesef

    Cevapla