featured

Türk Hava Yolları 211 kişinin iş akitlerini sonlandırdı

 
Türk Hava Yolları 211 kişinin iş akitlerini sonlandırdığını duyurdu 
Duyuru şu şekilde;
Türk Hava Yolları çalışanı 211 kişinin iş akitlerinin sonlandırılmasına karar verilmiştir.
22.07.2016 tarihi itibariyle gerçekleştirilen mezkûr iş akitlerinin feshedilmesi gerekçeleri arasında; işletmesel gereklilik, verimsizlik, performans yetersizliği ve de ülkemizin ve şirketimizin güvenliği ve çıkarlarına ters düşecek her türlü tutum ve davranışlar kapsamında FETÖ yapılanmasına müzahir olmak yer almaktadır.
Türk Hava Yolları, gerçekleşen darbe girişimi sonrasında tüm aile fertleri ile birlikte ve de kahraman milletimizin bir parçası olarak, planlanan hain kurguyu bertaraf etmede ve demokrasinin korunması hususunda üzerine düşen sorumluluğu her şartta yerine getirmeye devam edecektir.
Saygılarımız ile kamuoyunun bilgisine sunarız.
 
 
 

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

8 Yorum

  1. 8 yıl önce

    Kimler bunlar? Yok mu listesi acaba???

    Cevapla
  2. Bu yeterli degil cok daha fazla feto teror yapilanmasina ait kisiler var bu kangreni kolu keserek sonlandirabiliriz.

    Cevapla
    • 8 yıl önce

      Teknikte Başkan olmak için ayak kaydırmaya çalışan bir kurnaz var dikkat edilmeli. Şimdilerde birileri paralel diye gidince avuçlarını ovuyor bize de birşey düşer mi diye. MK olabilir.

      Cevapla
    • 8 yıl önce

      Sorun şu ki, beden kesilen (kesilecek olan) kolun acısını hissetmiyor. Adeta bundan zevk alıyor. Paradoks?
      Olan şey gerekli olabilir, ancak bunu şenlik ve şetaret içinde yapmak, yapanların insaniyet namına nakıslığına ve vicdansızlığına dalalet eder. Baştan aşağı gam yüklü memlekette sevinç çığlıkları atmak gelecek adına düşündürüyor.

      Cevapla
  3. 8 yıl önce

    Teknikte müdürü olan (X.X) denen zat teknikteki birkaç müdür ile birlikte Başakşehir de akşamları toplantı yapmak ve öğrencileri barındırmak için ev aldıklarını kendisi söylemiş Fetö nun yardımı ile okuduğunuda ifade etmiştir. Kendi kardeşlerini ve taraflarınıda kendisine bağlı ünitelerde işe almıştır. Listeye gireceklerin başında gelmektedir.

    Cevapla
    • 8 yıl önce

      Müdürlüğün ismini yazmışsınız, ama şahsın ismini yazmayarak büyük kadirşinaslık göstermişsiniz. Ellerim parelenircesine alkışlıyorum zatı alinizi. Büyüksünüz!
      Bu yorumu yayınlayan Editöre de saygılarımı arzediyorum. Yorumcu açık açık delilsiz hedef gösteriyor ve siz yayınlıyor musunuz? Varsa delili gitsin savcılığa, bunun yeri burası mıdır? Sefa bey editörünüzü alkışlıyorum. Bu airporthabere yakışır, ama size yakışmıyor.

      Cevapla
      • Yazar 8 yıl önce

        Halkısınız. Büyük itina gösteriyorum bu konuya ama gözlerinden kaçmış. Bizim burada onu bunu hedef göstermek işimiz değil.

        Cevapla
  4. 5 yıl önce

    deniz aşırı seyahatler yapan gorusmelerde bulunan sonra akademiye girelim pilot olalim diyenler bence arastirilmali gm de calisan amerika ve avustralya olmak uzere bir takim sinsi yerlere seyahatler yapan doner donmez sabah aksam isyerinde bile akademiye hazirlanan tipler vardı bunlar saglam pabuc degillerdi simdi akademiye girenler biraz akıllı olun ama biraz akıllı

    Cevapla