Türk Hava Yolları 2023 yılında 200 Yolcuyu Uçuştan Men Etti

Türk Hava Yolları 2023 yılında 200 Yolcuyu Uçuştan Men Etti

Türk Hava Yolları, 2023 yılında uçuş kurallarına uymayan 200 yolcuyu uçuştan men etme kararı aldığını duyurdu. Bu yolcular aynı zamanda Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü (SHGM) tarafından 10 bin TL’yi aşan idari cezalara muhatap olabilirler.

Alınan bu karar, havacılık sektöründeki kurallara saygıyı vurgularken, uçuş güvenliğini artırmayı hedefliyor. Yapılan açıklamada, kurallara uymayan yolcuların sadece uçuştan men edilerek değil, aynı zamanda SHGM tarafından belirlenen idari cezalara çarptırılabileceği belirtildi.

Havayolu şirketi, kurallara uymayan davranışların ciddi sonuçları olabileceğini ve bu tür durumların uçuş güvenliğini tehlikeye atabileceğini vurgulayarak, seyahat eden herkesin bu kurallara riayet etmesinin önemine vurgu yaptı.

Türk Hava Yolları Genel Müdürü Bilal Ekşi yaptığı paylaşımda:

Lütfen uçuş kurallarına her zaman uyalım. Ne siz üzülün ne biz üzülelim! 2023 yılında kurallara uymayan 200 yolcumuzu uçuştan men etmek zorunda kaldık. Bu yolcular aynı zamanda SHGM tarafından 10 bin TL aşan idari cezalara muhatap olabilmektedirler.

Son Dakika Havacılık Haberleri | Türk Hava Yolları, Pegasus, Sunexpress, Corendon, Havacılık, Havayolları, Havalimanları, Havaalanları, THY, Hostes, Pilot, Uçak, Kabin memuru, SHGM, DHMİ thyresim

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

2 Yorum

  1. 9 ay önce

    Hı tmm cnm

    Cevapla
  2. 9 ay önce

    Bir tanesi Şırdancı Mehmet ????????????

    Cevapla