featured

Türk Hava Kurumu Mülklerini Satıyor

Gazi Mustafa Kemal’in mirası ve Cumhuriyetimizin en eski kuruluşlarından birisi olan Türk Hava Kurumu’nun, Genel Başkan Kürşat Atılgan döneminde hiç olmadığı kadar kontrolsüzce malvarlığı satışına maruz kaldığı iddia edildi. Bugün yayınlanan Resmi Gazete’de Artvin, Burdur, Konya, Ankara, Isparta, Kastamonu ve Mersin olmak üzere Türkiye’nin dört bir köşesindeki yardımsever vatandaşlarca bağışlanan gayrimenkuller satışa çıkartıldı.
Özellikle Kürşat Atılgan’ın Genel Başkanlığı döneminde Türk Hava Kurumu birçok gayrimenkulünü yitirdi, gerçekleştirilmesi gereken ödemeler takibe girdi, icra süreçleri ile karşı karşıya gelindi. Buna karşın bu dönemde herhangi bir yenilikçi proje geliştirilmediği gibi yurdun dört bir yanındaki şubelerde çeşitli gerekçelerle kapatıldı. Bu durum ise havacılığa gönül veren birçok kesimi derinden üzüyor
Son Dakika Havacılık Haberleri | Türk Hava Yolları, Pegasus, Sunexpress, Corendon, Havacılık, Havayolları, Havalimanları, Havaalanları, THY, Hostes, Pilot, Uçak, Kabin memuru, SHGM, DHMİ ZZZZZZZZZZ1

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

5 Yorum

  1. 7 yıl önce

    Ben Köyceğiz’de oturuyorum. Hava Kuvvetleri kökenliyim. Yaklaşık olarak 17.500 saat uçuşum var ve sağlık sorunlarım yüzünden yeni emekli oldum. Emeklilikte havacılık sektörüne faydalı olabilirmiyim diye düşünürken THK aklıma geldi. Köyceğiz şubesine gittim neler yapabilirim diye. Gördüğüm manzara çok ilginçti Müdür ek görevli olarak THK Köyceğiz şubesinin başında ayrıca bir tane de sayman var ne iş yaparlar belli değil. Kiralık olarak güzel ve yeni bir dairede oturuyorlar. Müdür maaş almıyor, sayman alıyor. Sayman maaşı, kira, elektrik, ısınma, su en az aylık 3.000 ₺olduğu düşünülürse 36.000₺ senelik. Muğla’ya bağlı ilçelerde “ Muğla merkez, Marmaris, Köyceğiz, Ortaca, Dalaman ve Fethiye “ de durum aynı yani sadece Muğla ilinde 216.000 ₺ yıllık masraf var ancak hiçbir etkinlik ve iş yok. Tasarruf ise bu şekilde şubeler birleştirilemez mi?
    Bizler de havacılık birikimlerimizi gençlere aktarsak fena mı olur …..

    Cevapla
  2. 7 yıl önce

    İlk önce kurumu iyicene bir tanı. Kimin ne görevi var kim ne yapıyor iyicene bir öğren ondan sonra b.. at. Ne olursan ol ne iş yaparsan yap ilk önce insan olmayı öğren ondan sonra gel karşımıza konuşalım ne yapalım diye.

    Cevapla
    • 7 yıl önce

      Kapilarda surundurulmekten yorulduk magduriyet yasatilmasin artik ozellikle ogretmenler

      Cevapla
  3. 7 yıl önce

    Gencleri de gorduk bosversene

    Cevapla
  4. 7 yıl önce

    FREN PATLAMIŞ BIR KERE . DAĞLARI TAŞLARI SATTILAR AMA ANLAŞILAN DELIK ÇOK BÜYÜK 3 AYDAN FAZLA MAAŞ ALAMAYAN PERSONEL PERIŞAN DURUMDA. USTLERINE VAZIFE OLMAYAN ISLERE GIRDILER. HESAPSIZCA YAPILAN HARCAMALAR VE SONUÇ. BU KURUMU ARTIK MUCİZE KURTARIR.

    Cevapla