featured

TRUMP TARAFTARINI AZARLAYAN KADIN UÇAKTAN İNDİRİLDİ

Kadın yolcu, kabin memurundan yanında oturan adamla yerlerini değiştirmesini istedi. Sebebi sorulduğunda yanındaki adamın Donald Trump taraftarı olduğunu söyledi. Sonra da adamı azarlayarak şaşkına çevirdi. Uçuş görevlisi sorunun ne olduğunu açıklamasını istediğinde, kadın üzgün olduğunu ve sessiz duracağını söyledi ama daha sonra uçaktan indirildi.
Olaya neden olan adam, Trump taraftarı Scott Koteskey dün akşam Fox & Friends kanalına konuk oldu ve olayı tartışmaya açtı.
ABD Baltimore’dan Seattle’a giden uçaktan indirilen kadın hakkında konuşan Koteskey olayı açıklayarak, kadının kendisine sorduğu soruyu tekrarladı. Trump’ı desteklemiş miydi yoksa protesto mu etmişti? Desteklediğini söylediğinde kadın çoktan yerinin değiştirilmesi için kabin memurunu çağırmıştı.
https://youtu.be/n8HGTmANHyU

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. 8 yıl önce

    Ağız tadı ile uçak yolculuğunun keyfine bakılası günler yavaş yavaş tarihe karışıyor. Artık saldırı önüne kim çıkarsa ona. Uçak rötarlı mı? Havayoluna. Kabin memurları standart cevaplarla operasyonu yürütmeye mi çalışıyor, tüm ekibe. Hiçbiri mi olmadı, annesiyle telefonsa konuşurken ‘inşallah’ diyen adama, Trump taraftarına, Kayserilisine, İstanbullusuna, Rumuna. Patrick Smith’in bir kitabında vardı havayolu biletinin eskiye (1940 lara 1950 lere) göre çok daha ucuz, planlanan noktaya varma olasılığı neredeyse %100, bunun zamandında gerçekleşmesi de %75-%80 arası ve eskiye göre ucuza olduğu. İnsanoğlu rahat duramıyor işte.

    Cevapla