Transavia, Montpellier'den Türkiye Uçuşlarını Başlatıyor

Transavia, Montpellier’den Türkiye Uçuşlarını Başlatıyor

Fransa’nın önde gelen düşük maliyetli havayolu şirketi Transavia, Fransa’da yaşayan gurbetçilere sevindirici bir haberle geldi. Transavia, 5 Nisan itibarıyla Montpellier’den Türkiye’ye uçuşlara başlayacağını duyurdu. Özellikle yaz aylarında uçak biletlerinin yüksek fiyatlarından şikayetçi olan gurbetçiler için bu gelişme önemli bir alternatif sunuyor.

Fransa’nın en ucuz havayolu şirketi olarak bilinen Transavia, Air France Group’un bir parçasıdır. Şirketin Montpellier’den İstanbul’a başlatacağı seferler, gurbetçilerin Türkiye’ye daha uygun fiyatlarla seyahat etmelerini sağlayacak.

Fransa’da yaşayan Türk vatandaşları için seyahat seçeneklerini çeşitlendirecek ve yaz tatillerini Türkiye’de geçirmek isteyenler için maliyetleri düşürecektir. Transavia’nın Montpellier’den Türkiye’ye başlatacağı uçuşlar, gurbetçiler için daha erişilebilir ve uygun fiyatlı bir seyahat seçeneği sunacak.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. 7 ay önce

    Buzamana kadar nerdesiniz dümenciler artık sendikalar hükümet yanlıları olmuşlar işçisini üyesini düşünen yok anca koltuğunu düşünün

    Cevapla