featured

Trafik tabelaları sorun yaratıyor

Bir aydan fazla bir süre önce İstanbul Havalimanı‘na taşınıldı. Ancak ulaşım problemine ek olarak İstanbul genelinde bir de “Tabela” problemi var.

Özellikle yurt dışından İstanbul’a gelen ve araç kiralayan yabancılar bu levhalar yüzünden hala Atatürk Havalimanı’na yönleniyor. En azından bir revize yapılarak havalimanlarının isimlerinin yazılması bekleniyor. Benzer bir yanıltıcı tabela da Sabiha Gökçen Havalimanı yolunda mevcut. Sabiha Gökçen Havalimanına yaklaştığınız sırada karşınıza çıkan Havalimanı tabelasına yönlenirseniz sizi İstanbul Havalimanı’na yönlendiriyor. Haliyle uçaklarını kaçıran yolcularda bu sayede çok fazla. 

Cep telefonlarına ve araçlara ait navigasyon sistemleri de güncellenmedikleri için sıkıntılı bir yolculuk yaşanıyor. Toplu ulaşımda metronun olmayışı insanları bir hayli zorluyor. Yurt dışında yeni yapılan meydanlarda ise öncelikli olarak raylı sistemleri yapılıyor. 

İstanbul’da bulunan Atatürk Havalimanı, Sabiha Gökçen Havalimanı ve İstanbul Havalimanı için tabelaların güncellenmesi bir çok sorunu ortadan kaldıracak gibi gözüküyor .

Son Dakika Havacılık Haberleri | Türk Hava Yolları, Pegasus, Sunexpress, Corendon, Havacılık, Havayolları, Havalimanları, Havaalanları, THY, Hostes, Pilot, Uçak, Kabin memuru, SHGM, DHMİ 0?ui=2&ik=944e09bf00&attid=0.1
ATAKÖY’de bulunan bir trafik tabelası

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. 5 yıl önce

    NASA’s ambitious plan to put the first woman on the surface of the Moon by 2024 is now named Artemis, after the Greek goddess of the Moon and twin sister of the god Apollo.

    Cevapla