THY'nin Yeni Reklam Yüzü İçin Taylor Swift İddiası

THY’nin Yeni Reklam Yüzü İçin Taylor Swift İddiası

Türk Hava Yolları (THY), yeni reklam kampanyası için dünyaca ünlü müzik yıldızı Taylor Swift’i tercih etmeyi planlıyor. Daha önce Morgan Freeman ve Kobe Bryant gibi isimlerle çalışan THY, bu kez rotasını müzik dünyasının popüler ismine çevirdi.

Görüşmeler Başladı

Odatv’nin haberine göre, THY Taylor Swift ile görüşmelere başladı. Bu hamle, THY’nin küresel tanınırlığını artırmak ve farklı bir kitleye ulaşmak adına önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.

Tartışma Yaratacak Karar

Ancak Taylor Swift’in özel jetini kısa mesafeler için bile kullanmaktan çekinmemesi ve geçen hafta iklim aktivistleri tarafından protesto edilmesi, bu kararın tartışma yaratabileceğine benziyor. İklim değişikliği ve çevre sorunları konusunda duyarlılık artarken, Swift’in çevre dostu olmayan seyahat alışkanlıkları tepkilere neden olmuştu.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Öne Çıkan Yorumlar

  1. 4 ay önce

    Çalışana tasarruf yapın deyip sponsorluklara, reklama,kendilerine para saçan zihniyetten kime,ne fayda gelir? Bilinir olmak böyle mi oluyor?

7 Yorum

  1. 4 ay önce

    Neden bizim bir çok güzel bircokta sanatcımız var neden yabancı bir Tuğba üstün öncelikle o çünkü o mahru mimiklerinle Hande cenel ve daha bir. Çok sanatçı niye yabancı

    Cevapla
  2. 4 ay önce

    Lütfen cahil cahil konuşmayı bir kesin artık. Taylor ile iş birliği demek misliyle kazanç demek. THY sadece bu ülke sınırlarından ibaret değil ve kadın Amerika’nın bazı bölgekerinde peygamber gibi görülüyor. Böyle bir iş birliğinin mümkün olması üzerine Taylor, Türkiye’ye konser vermeye bile gelebilir. Bu da müzik kültür turizmi sayesinde ülke ekonomisine çok Büyük katkı demek. Ayrıca geçenlerde İngiltere de verdiği 2 3 konser sayesinde ülke ekonomisine 1,3 milyar dolar gelir sağladı.

    Cevapla
    • 4 ay önce

      THY’nin tanınmaya ihtiyacı mı var? İktidarın deyimiyle hani kimseye ihtiyacımız yoktu herkes bize gıpta ediyor, kıskanıyordu, o zaman gelecek turiste de paraya da ihtiyaç yok öyle değil mi? Thy hali hazırda birçok önemli organizasyona sponsorluk yapıyor geçmişte de yaptı birçok ünlü ile reklam filmi çekti ,ülkenin ekonomik hali ortada ve varlık fonuna devredilmiş bir devlet kurumu da böyle şeylere para saçamaz da senin gibi millete cahil deyip kendi misliyle cahil olanlar anlamaz…

      Cevapla
  3. 4 ay önce

    Ülkenin dövüzleri böylece çar cur ediliyor tabi reklamı verenler de yağlı bir gelir cephe indiriyorlardır yiyin beyler yiyin nasıl olsa hesp soran yok ama inanın bu paralar bir gün sizden inşallah çoçuklarınızın kursağından doktorlar çıkar

    Cevapla
  4. 4 ay önce

    Senin super starın var Tarkan dünyada tanınıyor ve Türk versene ona,reklamı, Taylor Swift kimdir ya elin gavuru

    Cevapla
  5. 4 ay önce

    İtaat et, rahat et???

    Cevapla
  6. 4 ay önce

    Çalışana tasarruf yapın deyip sponsorluklara, reklama,kendilerine para saçan zihniyetten kime,ne fayda gelir? Bilinir olmak böyle mi oluyor?