featured

THY'NİN GELENEKSELLEŞTİRDİĞİ ANTALYA TOPLANTILARI BAŞLIYOR

THY Yönetiminin her sene Ocak ayında gerçekleştirdiği bir nevi gelenekselleştirdiği ve sadece müdür ve üstü yöneticilerin katılabildiği toplantı, 16-18 Ocak 2019 tarihlerinde Antalya Titanic otelinde yapılacak.
Bu toplantılara, THY’nin yanı sıra iştiraklerdeki yöneticilerde katılıyor.
Bu toplantılara bir nevi Motivasyon toplantısı da denebilir.
2018 in değerlendirildiği ve 2019 projeleri ile ilgili bilgilerin verilebileceği bu toplantıların sonucunda,şimdiye kadar çalışanlarda unutulmamış ve onlara da belirli miktarlarda ikramiye verilmişti.
Yapılacak olan bu toplantıda henüz çalışanlara yönelik ikramiye verilip verilmeyeceğine yönelik her hangi bir bilgi henüz açıklanmadı.
Umar ve dileriz ki taşeronlar dahil tüm çalışanlara yönelik adilane bir karar alınır.
 

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

41 Yorum

  1. 6 yıl önce

    Uçuş yaptığımız halde gelir vergisi ödeyen tek şirketiz,teknisyenliğin dünya geneli aylık fiyat ortalamasının yarısını bile alamıyoruz,zam deseniz enflasyon oranında zam bizi asla + ‘ya geçirmiyor. Yöneticiler prim ve maaş konusunda personele karşı son derece vefasız. Alt yöneticiler hiç bir sorunu yukarıya taşımıyor,resmen sorun getirmeyen yönetici iyi yöneticidir anlayışı var. Mevzular çok şişmeye başladı,milletin susuyor olmasının tek sebebi milletin edebinden,sendika göstermelik sendika. Yahu kardeşim ; İlker Bey basiretsiz bir yönetici değil,görevinizi yapın ve sorunlarımızı kendisine iletin çözülmüyorsa yine çözülmesin ama yukarıya karşı Güleryüz aşağıya karşı çatık kaş dönemini artık bitirin. Hamdi Bey gitti artık,korkmayın yerinizden olmazsınız,İlker Bey’e iletin yeter ki,hep birlikte mutlu olalım.Şu güzelim personele karşı şükürsüzlüğünüzden vazgeçin, Tabi ego yapmıyorsanız…

    Cevapla
  2. 6 yıl önce

    Sefa abi iyiki bu platformu kurdun yoksa sesimiz değil tıkımız bile duyulmazdı.

    Cevapla
  3. 6 yıl önce

    Çelik işten artık 3 sene hber alınamaz. İşimiz bu toplantılarda verilecek primlere kaldı artık.

    Cevapla
  4. 6 yıl önce
      Bak arkadaşım sen bence provokatörsün. Kışkırtıcı ve Çalışanlsrla dalga geçer gibi yazıyorsun ve milletin duygu ve düşüncelerini irdeleyip kötülüyorsun sonra küfürlü cevap alınca bize o yorumu neden onayladınız diyorsun. Tipik kışkırtıcı ve çalışanları küçümseyen birisin. Ben bu yorumundan sonra yine karşılıklı sataşma olmasın diye her iki yorumuda sildiğimde yine mutlu olmuyor ve benim yorumumu neden siliyorsun diyorsun. Bak ya sen telefonunu ver veya Ben vereyim ve uzun uzun gerçek niyetini sana bizzat anlatayım. Bekliyorum. Sefa İnan
    Cevapla
    • Yorumlarda çalışanlardan çok şahsınıza yönelik eleştiri getirmiş hakarete bulaşmadan irdelemiştim. Provake tanımı küfre varan yorumu onaylama şu an için daha uygun kanımca . Tamam sonuçta bu site ticari bir kurum ve bunun ilkelerini belirleyecek değilim ama videolarinizda geçmiş yazilarinizda vurguladığınız kadar tarafsız ve amatör duygularla bu işi yapsaydınız karşınızdakini kışkırtıcılıkla suçlayıp hedef göstermezdiniz. Bu arada koşuyoluna gelince ararım iki lafın belini kırarız.

      Cevapla
      • Yönetici 6 yıl önce

        Hem benimle buluşup iki lafın belini kıracak kadar beni tanıyorsunuz, hemde isimli yorum atmamanın yanı sıra telefonla bile görüşmekten çekiniyorsunuz. Benim bu tür korkak arkadaşlarım yoktur. Sorunları varsa bırakın yazmayı direk yüzüme söylerler. Benim koşuyolunda oturduğumu ve telefon numaramı bilmeyen mi kaldı?
        Karşımdakini yani seni hedef gösterdiğimi yazmışsın. Seni tanımıyorum ki hedef göstereyim.İsminle yazmıyor ETİK rumuzuyla yazıyorsun. Etik rumuzlu olarak mı tanınıyorsun ki seni hedef göstereyim. İn misin cin misin bildiğim yok ki…
        Neyse uzun etmeyelim, Bir çok defa telefonumu sitede yazmıştım. Benimle buluşup iki lafın belini kıracak kişi, zaten telefonumu mutlaka bilir.. Ara ki kiminle buluşacağımı bileyim. Nede olsa iki lafın belini kıracağız ya:)
        Bak kardeşim her zaman için dürüst ve samimi olmanı dilerim. Yorumlarım arkasında saklambaç oynamayı senin sevdiğin belli ama inan ki benim bu tür yorumlar eşliğinde karşımdakinin kim olduğunu bilmeden yazışacak vaktim yok.
        Telimi biliyorsun evimi de biliyorsundur.Ya telefonla ara.Yada gel yanıma derdini anlat,sorununa çözüm bulalım. Sefa inan (bak benim ismim bu) Seninki de Bay Etik herhalde:)

        Cevapla
  5. 6 yıl önce

    Damat Tarafı Olaraktan Damattan Teknige 5 Maaş İkramiye :/

    Cevapla
  6. 6 yıl önce

    kusura bakmayın ama yorumları okurken utandım kendi birimim adına. teknisyenlik dilencilik değildir. 5 bin lira mıdır sizin ederiniz?

    Cevapla
  7. 5K’₺
    teknik ve tgs hrk’a ….

    Cevapla
  8. 6 yıl önce

    Yorumlar yayınlanmıyor

    Cevapla
  9. 6 yıl önce

    İnsanlarla dalga gecer gibi zam yaptılar. Bence primden cok ek zam yapmaları gerekır.

    Cevapla
  10. 6 yıl önce

    Çelik is ailesi olarak, ikramiye konusunda bir katki bir yorumda biz yapmak istedik. Baska bisey yapmayiz cunku burdan bize gelicek bir para yok. En fazla yorum iste, onuda cok hevesle yazdirmiyoruz da neyse. Yilbasi hediyeside dagitmiyoz, sıkıştık bu aralar,zaten begenmiyosunz. Neyse insallah olur ya,biz sendika olarak elimizden geleni yaptik.

    Cevapla
    • 6 yıl önce

      hatırlatmışken aklıma geldi, çelikiş sendikasının da o sözleşmeyi imzalayanlarında Allah bin türlü belasını versin. geçinemez olduk

      Cevapla
  11. 6 yıl önce

    Sefa abi Antalya ya gideceksen Taşeronlar adına sende söz iste toplantıda

    Cevapla
    • 6 yıl önce

      Taşörenlere gerçekten çok haksızlık yapılıyor enflasyon uçmuş herşey %100 olmuş maaş lara gelince % 10 çok iyi deniyor yöneticiler tarafından ikramiye 1 sefer verdiler taşörenlere 1000 tl yönetime 3 maaş 100.000 tl ama sorsan hepimiz bir aileyiz thy ailesi yazık yazık Allah
      hidayet nasip etsin yöneticilerimize

      Cevapla
  12. 6 yıl önce

    Amin

    Cevapla
  13. Olacağı su;
    A.O ya net prim. Tekniğe brüt ( en vatansever onlar ya ) tgs ye yok. Taseron kimsenin aklına bile gelmez.
    O değilde teknisyen yolda para bulsa kümüleye ekleniyor :)))

    Cevapla
  14. 6 yıl önce

    Yıllık izinleri 2şer 3er kullanıp bütün bayram seyranlarda 9 gun tatıl yapanlar, yöneticiliği sadece çalışanın sosyal haklarını kontrol etmek ve kısıtlamak oldugunu zanneden herkes orada ve muhtemelen bayagı kıyak primler alacaklar.
    Öte taraftan bayramda seyranda karda kışta sogukta sıcakta hastalıkta üzüntüde sürekli çalışan, agız tadıyla izin istediği gibi istediği zamanda izin yapamayan teknik kokpit ve kabine de burada “ hadi ilker baskanım hadi hadi” diyerek tezahürat yapmak düşmüş.
    Bir yerde bir başarı varsa sizindir. Primde zamda en çok sizin hakkınızdır.
    Vermezlerse vermesinler. Kalpleri bu kadar kapanmışsa kendilerinin bileceği bir durum. Çalışanlar yalvarmamalı. .

    Cevapla
    • 6 yıl önce

      bir de dalga gecer gibi mail atıyorlar ‘ sevdiklerinizle daha çok vakit geçirin diye tatilleri birleştirdik ‘ diye. Bari maili sadece memur vardiyasına atsaydınız be. bizim sevdiklerimiz ailemiz yok mu? biz karda kışta apronda çalışalım. yıllık izinleri istediğimiz tarihte almıyalım. ama çalışan onlar olsun.

      Cevapla
    • 6 yıl önce

      Sevdiklerinizle daha çok zaman geçirin :)))
      Teknisyende başteknisyenin insafına kalsın. Ne istediği kadar yıllık iznini bölebilsin ne de istediği yerlere alabilsin.
      Bayramda seyranda tatilde her kosulda calıssın. Bizim asıl düşmanımız YALAKA BAŞTEKNİSYENLERDİR.

      Cevapla
  15. 6 yıl önce

    Umarım bu senede bu pirim konusu gündeme gelir ve dağıtılır.
    Bunlar maaşları biraz daha kabul edilebilir seviyeye cikarıyor.

    Cevapla
  16. 6 yıl önce

    31 marttaki kararımı burdan gelecek habere göre vereceğim.Şirket zor durumdayken maaşlarımıza zam almama pahasına şirketimizin yanında olduk.Sağolsun şirketimiz bize hem zam hem de prim verdi.Şimdi rekor üstüne rekor kıran şirketimiz primde de rekor kıracaktır.O zaman haydi bir daha !

    Cevapla
    • Geçen sene almış olduğun banka pramasyonu idi canım benim müdür ve üst yöneticiler götürdü parayı yinede allah şirketimize zeval vermesin yönetim takdiri.

      Cevapla
  17. Döviz kurundan etkilenmis calisanlar olarak bir teselli ikramiyesi bekliyoruz.(CED bilet bile indirimli bilet olmasina rağmen dolardan dolayi normal bilet ucreti fiyatinda.)

    Cevapla
  18. 6 yıl önce

    Antalya toplantisin da ilker bey in calışanın yaninda oldugunu bekliyoruz.

    Cevapla
  19. 6 yıl önce

    Zarar ettiginde bile calisanlarina kar payi veren ilker bey den bu yil 3 kati kar yaptiginda kesinlikle kar payi vereceginize yurekten inaniyoruz teknisyenler olarak.

    Cevapla
  20. İlker Bey;
    2018 senesindeki döviz kuru aşırı dalgalanmalarından dolayı cok etkilenen çalışanlar olarak bir teselli ikramiyesi bekliyoruz.

    Cevapla
  21. Toplantı sonucunda adil bir ikramiye kararı cıkmasıni bekliyoruz.Kabine kokpite teknige iştiraklere ayrı ayrı ikramiye seviyesi uygulanmasin biz hep birlikte Türk Hava Yolları’yiz.

    Cevapla
    • Aynen biz bir aileyiz kokpite %50 zam diğer çalışanlara %10 Çok şükür aileyiz.

      Cevapla
  22. 6 yıl önce

    Gerek uçakların temizliği,ikram servisi,güvenliği,kontrol ve bakımları,yolcu memnuniyetinde gece-gündüz bayramlarda-resmi tatillerde calışmış yöneticisi kokpiti kabini tekniği bakımı güvenliği temizliği ikramcısı hep birlikte çalışarak elde edilen bir başarının sonucu olarak bir gönül alma hediyesi herkes tarafindan beklenir.

    Cevapla
  23. 6 yıl önce

    Thy’nin bu büyük başarısı tüm kadronun azimli ve gayretli çalışmasındandır.Bu başarıyı ödüllendirmek çalışan performansını ve şirket prestijini yüksek tutar.

    Cevapla
  24. 6 yıl önce

    Allah Şirketimize zeval vermesin. Her sene olduğu gibi bu sene de THY bünyesindeki bütün çalışanlarımıza ikramiye verilmesini umut ediyoruz.

    Cevapla
  25. Umarım bu senede bu toplantıdan çalışanlar için güzel haber çıkar.

    Cevapla
  26. 6 yıl önce

    Hem işyerinin hem çalışanın patronu ilker Aycı bey varken korkmayın Adil ve hakkaniyetlidir süprizleri sever 2019 yılında yeni havalimanına taşınacak olması sebebi ve mutluluğa atmış olduğu adım sonrası bunu çalışanları ile paylaşır bir ömür mutluluklar sayın Aycı

    Cevapla
  27. 6 yıl önce

    Sayın ve çok Sayın yöneticilerimiz bu sene de biz çalışan ırgatlara ikramiye verirler mi ki?
    Belki verecekleri ikramiye ile motive oluruz ha?

    Cevapla
  28. 6 yıl önce

    Bu sene kimsede para beklentisi yok gibi. Geçen senelerde mesaj yağardı

    Cevapla
  29. 6 yıl önce

    Elimiz kolumuz bagli yoneticilerin insafina kaldik resmen kendini sendika sanan satilmislar yuzunden. Umarim İlker bey yine inceligini gosterir.

    Cevapla
  30. 6 yıl önce

    Bir maaş +5000 tl net.

    Cevapla
  31. 6 yıl önce

    Zor ekonomik kosullarda enflasyon altinda suan eziliyor isci umarim 5 yildizli otelde bifteklerini yerken isçiyide teknigide tasorenide dusunurler.beklenti buyuk herkes ikramiye buyuk teknikte duyur sesimizi ilker beye sefa abi

    Cevapla
  32. 6 yıl önce

    Çalışanların mutluluğu şirketin kalitesini ve ilerleyişini her zaman artı yönde etkiler .Şirketi taşıyıp büyümesini sağlayan çalışanlarıdır .lütfen unutmayalım

    Cevapla