featured

Thy’den zorunlu açıklama

Türk Hava Yolları, sosyal medyada yayılan “şahsa yönelik özel uygulamayla karışılama yapıldığı” haberlerini yalanladı. THY tarafından sosyal medyada dolaşıma sokulan provokatif video ile ilgili “Büyük Göç’ün başarıyla tamamlanmasının ardından 6 Nisan 2019 tarihinde Atatürk Havalimanı’ndan yeni evimiz İstanbul Havalimanı’na gerçekleştirdiğimiz son uçuşumuza aittir” açıklaması yapıldı.
Türkiye’nin en önemli markalarından biri olan THY’ye yönelik sosyal medya üzerinden yürütülen çirkin algı operasyonlarına cevap geldi.

ŞAHSA ÖZEL UYGULAMA YAPILMAMAKTADIR

Zorunlu açıklama başlığı altında yapılan açıklamada,”Bahse konu olan video üzerinden maksatlı üretilmekte olan haberlerde yer aldığı gibi herhangi bir şahsa özel uygulama yapılmamıştır.” ifadelerine yer verildi.
Son Dakika Havacılık Haberleri | Türk Hava Yolları, Pegasus, Sunexpress, Corendon, Havacılık, Havayolları, Havalimanları, Havaalanları, THY, Hostes, Pilot, Uçak, Kabin memuru, SHGM, DHMİ twit
Son Dakika Havacılık Haberleri | Türk Hava Yolları, Pegasus, Sunexpress, Corendon, Havacılık, Havayolları, Havalimanları, Havaalanları, THY, Hostes, Pilot, Uçak, Kabin memuru, SHGM, DHMİ thyden o iddialara cok net cevap 1559764051875

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

9 Yorum

  1. 5 yıl önce

    iki fotograf arasında bariz fark var biri kucuk biri büyük biri 32 numara biri 33 numara fotograflara bakip farklari gormeyen var mi ?

    Cevapla
  2. 5 yıl önce

    Bir foto B737 diğeri A320 ?

    Cevapla
  3. 5 yıl önce

    İkisi de aynı uçak. Kör müsünüz?

    Cevapla
  4. 5 yıl önce

    İlgili video ole Thy’nin Zorunlu Aciklama fotoğrafları farklı. Videoda yeni Thy kıyafetler var. Zorunlu açıklama diye başka foto paylaşmis. İnenleri izledim. Baska kisiler. Dans edenler de yok. Kırmızı hali da genişletilmiş. İlginç:)

    Cevapla
  5. 5 yıl önce

    En üstte haber başlığındaki B777, altta THY açıklamasındaki bir uçak B737(bakınız landing light kanadın gövdeye birleştiği yerde), ikinci uçak A320(bakınız kokpit camı ve static port), nasıl oluyor bu? Son uçuşu filodaki 3 ayrı tiple aynı sonla yapmışlar. Yersen.

    Cevapla
  6. Hadi uçaklar arasındaki farkı insanlar anlamaz dediniz ama 2 fotoğraftaki hosteslerin kıyafetleri de farklı. Sosyal medyaya yansıyan söz konusu haberde hostesler yeni üniformaları giyiyorlar. THY nin son uçuş diye belirttiği fotoğrafta ise eski üniformaları giyiyorlar. Dolayısı ile THY söz konusu habere itiraz edebilmek için arşiv fotoğraflarından delil üretmiş. Temel bey zamanında yönetim kurulu başkanının uçağa geleceğinden son ana kadar kimsenin haberi olmazdı. kimse özel bir hazırlık yapmazdı. kendisi de, çalışanları doğal hallerinde daha iyi gözlemlemiş olurdu. En büyük fark budur.

    Cevapla
  7. 5 yıl önce

    Kırmızı halı ne zamandan beri havacılık geleneği? Gemicilik geleneğinde de yeni gemi suya indirilirken içki şişesi kırılıyor biz de kırıyor muyuz?
    Ne kadar açıklama yaparsanız yapın,boş. Thy yk’sının lükse ve gösterişe ne kadar meraklı olduğunu herkes biliyor !

    Cevapla
  8. 5 yıl önce

    bugun maliye bakani icin trabzon seferini 1 saat beklettiler yolcuya yalan soyleyerek nasil sahsa hizmet olmuyo anlamis degilim

    Cevapla
  9. 5 yıl önce

    Bu konuyu gundeme getiren sn genel yayin yonetmeni neden K.H.Ö bahsetmemis.Kac kayyum uyeligi var bu arkadasin.Neden acaba hemsericilikmi yapiyor ….

    Cevapla