featured

THY'den Külliye Yolcusu Muhtarlara %50 İndirim!

Türk Hava Yolları ve Anadolu Jet’in, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın her hafta düzenlediği ‘muhtarlar toplantısı’na katılacak olan muhtarlara yüzde 50 indirim yaptığı öğrenildi.

Cumhuriyet’ten Sinan Tartanoğlu’nun haberine göre, 28 Ağustos 2014’te Cumhurbaşkanı seçilen Erdoğan, muhtarlar toplantısının ilkini 27 Ocak 2015 tarihinde düzenledi. Erdoğan, o tarihten bu yana 42 kez Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde muhtarlarla bir araya geldi. Bugüne kadar ağırlanan muhtar sayısı 20.000’e yaklaştı.
Cumhurbaşkanlığı Özel Kalem Müdürlüğü, Türk Hava Yolları Genel Müdürlüğü’ne yazı yazdı. Yazıda, Ankara’da Sayın Cumhurbaşkanı himayesinde gerçekleşen muhtarlar toplantısına katılım sağlayacak, Anadolu’nun çeşitli illerinden davetli muhtarlar için, Anadolu Jet seferlerinde yüzde 50 indirimli bilet talebi iletildi.
Bunun üzerine THY, yüzde 50 bilet indirimi için planlamasını yaptı. THY’nin iç yazışmasında, “Talep doğrultusunda, valiliklere iletilen listede bulunan isimlere, yüzde 50 indirimli biletleme uygunluğu Ankara Satış Müdürlüğü’nce yurtiçi satış müdürlüklerine her ay 500 muhtar için indirimin tanımlanma yetkisi verilmesi…” ifadeleri kullanıldı.
İndirimin Kasım 2017’den itibaren 2018 yılını da kapsayacak şekilde uygulanacağı belirtildi.
Öte yandan, muhtarlar toplantısı sonrası katılımcılara yemek verildiği, bu masrafların Cumhurbaşkanlığı’ndan ödendiği biliniyor.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir