featured

THY’den Çalışanlara “Başarı Ödülü”

Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu başkanı Ahmet Bolat dün paylaşılan rekor kar’dan sonra çalışanlarına verdiği “başarı ödülü” sözünü yerine getirerek Nisan ayında hesaplara yatırılacak olan “üçüncü” maaşı Mart ayında ödeme kararı aldıklarını açıkladı.

Yapılan açıklamada;

Dün kamuoyu ile paylaştığımız 2022 verilerine göre 90 yıllık köklü tarihimizin en yüksek kârına ulaştık. Yaşanan küresel zorluklar karşısında yönetim ve çalışan olarak gösterdiğimiz birlik ve dayanışma, planlamada gösterdiğimiz başarı ve operasyonel çevikliğimizle birleşince üst üste altı çeyrekte net kâr elde ettik. Tarihimizdeki her başarı gibi bu başarının sahibi olan değerli çalışma arkadaşlarıma gönülden teşekkür ediyorum.

Birlik ve beraberlik ruhumuzun en güzel örneklerini yaşadığımız bu zor günlerde daha önce “başarı ödülü” olarak sözünü verdiğimiz ve Nisan ayında hesaplara yatırılacak olan “üçüncü” maaşı Mart ayında ödeme kararı aldık.

Ortaklığımızın en değerli varlığı olan çalışanlarımıza, zor günlerin üstesinden hep birlikte gelme azminin karşılığını bir nebze de olsa verebilmek gayesiyle aldığımız, bu kararın hayırlı olmasını diliyorum. Bereketli olsun.

Bu üstün gayret ve dayanışma için tüm Türk Hava Yolları ailesine bir kez daha şükranlarımı sunuyor ve bağrından çıktığımız milletimizin yanında olmaya her koşulda devam edeceğimizi ifade ediyorum.

Saygılarımla

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Öne Çıkan Yorumlar

  1. 2 yıl önce

    Allah razı olsun başkanım

  2. 2 yıl önce

    Ahmet başkanım hakkınız ödenmez Allah razı olsun

  3. 2 yıl önce

    Banka promosyonumuz da verilecek mi ?

7 Yorum

  1. 2 yıl önce

    THY birxamanlar #Ahde Vefa vardi

    Cevapla
  2. 2 yıl önce

    Banka promosyonumuz da verilecek mi ?

  3. 2 yıl önce

    Çalışanların bir çoğu mobbingten muzdarip, hayatımda bu kadar acizlik görmedim, bir yönetici bir üst yöneticisinin isteğini anlattı bu kadar pes dedim, bir üst yönetici bir çalışanı istemiyor kendisi de istifa etmiyor, sürekli baskı ve mobbing uygulanmasını istemiş, anlatan yönetici bu çalışanın hiç bir açığını bulamıyorum, işini düzgün yapıyor, ama sosyal nedenlerden dolayı izin istedi git dedik , dönüşünde iznini onaylamdı, işe gelmiyor diye işten attık, yer Sabiha gökçen Thy teknik, zaman ekim ayı 2022.Bir başka çalışan yöneticisi tarafından hakarete uğruyor ve sinkafli sözlele küfür ediliyor, yöneticisine Mikail Akbulut şikayet mail attı diye işten çıkarılıyor. ahmet bey öncelikle bu uygulamaları bitirmek gerekir.

  4. 2 yıl önce

    Allah razı inşallah sn.başkanim Rabbim sağlık sıhhat versin inşallah sizlere

  5. 2 yıl önce

    Teşekkürler başkanım.
    Diğer ikramiyeler de çift olacak mı acaba?

  6. 2 yıl önce

    Allah razı olsun başkanım

  7. 2 yıl önce

    Ahmet başkanım hakkınız ödenmez Allah razı olsun