featured

THY'den asılsız iddialara yanıt

Türk Hava Yolları, şirketin satılacağına dair iddialara yönelik olarak Kamuyu Aydınlatma Platformu’na açıklamada bulundu. THY, yinelenen iddiaların hiçbir şekilde gerçeği yansıtmadığını açıkladı.
Türk Hava Yolları Türkiye Varlık Fonu’na ait yüzde 49’luk hisselerinin yabancı bir havayolu şirketine satılmasının gündemde olmadığını açıkladı.
Açıklamada, “Ortaklığımızın Türkiye Varlık Fonu’na ait yüzde 49’luk hisselerinin yabancı bir havayolu şirketine satılacağına dair farklı zamanlarda ortaya atılan ve 20 Mart tarihinde bir sosyal medya platformunda yinelenen iddialar hiçbir şekilde gerçeği yansıtmamaktadır” denildi.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. 6 yıl önce

    Thy Katar’lılara veya başka bir yere satılmıyorsa o zaman niye varlık fonunda onu açıklayın. Ayrıca alsa da Katar Airlines almaz Katar Foundation alır.Mevcut iktidar ve damat gibi muhteşem ! yöneticileri,politikaları sayesinde ülkenin ekonomik durumu,dış borç,döviz kurları,faiz,ithalat oranları,hayat pahalılığı,alım gücü düşüklüğü,geçim zorluğu ortada,memleketin başındaki bile tulumbada su bitti diyor,askerliği parayla satıyor,imar barışını,vergi aflarını çıkarıyor,birçok üründe kdv,ötv indirimi yapıyor. Bunlar niye yapılıyor peki,sadece vatandaşa hizmet olsun ya da seçim yatırımı diye mi sizce? Gerçek şu ki bu sene ödenmesi gereken 200 milyar dolar dış borç var,thy yarın satılırsa hiç şaşırmam,kimse de şaşırmasın,necip milletimiz de cellatlarına oy vermeye devam etsin…

    Cevapla