THY’de Yeni Dönem: TKCONNECT!

THY’de Yeni Dönem: TKCONNECT!

Türk Hava Yolları (THY), seyahat sektöründe yenilik ve mükemmelliği teşvik etmek amacıyla, NDC (Yeni Dağıtım Yeteneği) uyumlu TKCONNECT programını genişletmeye devam ediyor. Önde gelen içerik toplayıcılar Travelfusion, Verteil, DRCT, Mystifly, Nuua, Nuflights ve Theta ile kurulan stratejik ortaklıklar, THY’nin küresel ağının daha verimli ve kapsamlı bir şekilde erişilebilir olmasını sağlıyor.

Bu iş birliği, seyahat acentelerinin ve iş ortaklarının Türk Hava Yolları’nın sunduğu hizmetlere kusursuz erişimini artırırken, misafirlerin seyahat deneyimini iyileştirmeye yönelik önemli bir adım olarak değerlendiriliyor. TKCONNECT programı, seyahat acentelerine özel teklifler sunarak, rezervasyon sürecini daha da kolaylaştırmak için son teknoloji araçlardan faydalanmayı hedefliyor. Bu sayede müşteri memnuniyeti ve sadakatinin artırılması planlanıyor.

Türk Hava Yolları Genel Müdür (Ticari) Yardımcısı Ahmet Olmuştur, genişletilen ortaklığa ilişkin yaptığı açıklamada, “TKCONNECT’in yaygınlaştırılmasında Travelfusion, Verteil, DRCT, Mystifly, Nuua, Nuflights ve Theta ile ortaklık yapmaktan büyük heyecan duyuyoruz. Bu içerik toplayıcılar, üst düzey dağıtım çözümleri sunma konusunda kanıtlanmış bir tecrübeye sahip olup, uzmanlıkları TKCONNECT’in erişimini ve etkisini en üst düzeye çıkarmada etkili olacaktır. Bu girişim, müşterilerimize üstün seyahat çözümleri ve olağanüstü hizmet sunma konusundaki ortak vizyonumuzu yansıtmaktadır. NDC teknolojisini benimseyerek, daha bağlantılı ve verimli bir seyahat ekosisteminin önünü açıyoruz.” ifadelerini kullandı.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Öne Çıkan Yorumlar

  1. 1 ay önce

    Adına torpil ve hemşehricilik denen rezillik olmasa thy’nin önünden geçemeyecek…Ne güzel !

2 Yorum

  1. 1 ay önce

    Adına torpil ve hemşehricilik denen rezillik olmasa thy’nin önünden geçemeyecek…Ne güzel !

  2. 1 ay önce

    Lufthansanın2011 yılında devreye aldığı, TKnın 13 yıldır üzerinde çalışıp yeni yürürlüğe koyduğu projeyi beyefendi yeni gibi açıklıyor, yersen…

    Cevapla