featured

THY YÖNETİMİ YENİ HAVALİMANI'NDA…

Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı İlker Aycı ile bazı yöneticiler, yapımı hızla devam eden İstanbul Yeni Havalimanı’nda incelemelerde bulundu.

İstanbul’a yapılan yeni havalimanının inşaat çalışmaları devam ederken,taşınma süreci de şimdiden planlanmaya başlandı.

Türk Hava Yolları, dünyada örneği olmayan büyüklükte bir taşınma yaşanacağını belirtmişti.

BİZZAT YERİNDE İNCELEDİLER

Bugün Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı İlker Aycı ve ekibi, Türk sivil havacılığının önünü açacak olan İstanbul’un yeni havalimanını incelemek üzere bölgeye gitti.
THY ekibi yeni havalimanını inceledi
İlk etabının 29 Ekim’de açılacağı belirtilen Üçüncü Havalimanı’nın yüzde 78’i tamamlanmış durumda. Havalimanı tamamlandığında 200 milyonu aşan yıllık yolcu kapasitesine sahip olacak.

THY ekibi yeni havalimanını inceledi
THY ekibi yeni havalimanını inceledi

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

2 Yorum

  1. 7 yıl önce

    Eski parayla 400 küsur trilyon vergi borcu hükümetce affedilen millete küfür eden mehmet efendi ile torpilliler yan yana ne de güzel yanyana poz vermişler !!!

    Cevapla
  2. 7 yıl önce

    Ülkemiz aklı başında,torpilin,hemşehriciliğin olmadığı bir ülke olsaydı bu resimde poz verenler sıradan adamlar olurlardı. Hangi aklı başında ülkede millete küfür eden biri ihale alabilir,cumhurbaşkanı oğlunun arkadaşı diye biri 30 yaşında büyük bir kurumun gmy’si yapılır,işin içinden gelmeyenler üst düzey yönetici olurlar? Gerçi damadın bakan yapıldığı bir ülkeden ne bekliyoruz ki ?

    Cevapla