featured

THY, Yeni Bir Rekora İmza Attı

 

Türk Hava Yolları basın müşaviri Yahya Üstün sosyal medya üzerinden 15 Temmuz 2022 günü 260 bin yolcu taşıyarak yüzde 87 doluluk oranına ulaştığını duyurdu.

Yahya Üstün tarafından yapılan açıklamada;

Filoya katılan yeni uçaklar , dünyanın dört bir yanında açılan hatlar , büyüyen bir aile  ve sonuç; REKOR !

Dün 260 bini aşkın misafirimizi yüzde 87’nin üzerinde doluluk oranıyla ağırladık.

Türk Hava Yolları tarihimizin en yoğun gününü yaşadık.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

5 Yorum

  1. maşallah daha da iyileri olur inşallah. Bizde fatura ve giderler de tarihimizin en yoğun günlerini yaşıyoruz bilginiz olsun.

    Cevapla
  2. Haksız hukuksuz isten atılan zorla ikaleyle is aramaya itilen masum tk personelinden de bahsedin .

    Cevapla
  3. 2 yıl önce

    Yahya beyefendi biz aileyiz diyorsun . Nasıl bir aile evladını haksız hukuksuz evinden atar dışarıda is aramaya iter . Bu mudur sizin gibi toplam kalite ödülü almış bir firmaya yakışan bir durumudur? Haksız hukuksuz isten atma zorla ikaleyle isten atma masum personelini günah keçisi ilan etme başkalarına zorla ikale yapmadan başkalarına zorla ikale uygulama nasıl bir Müslümanlık kalbi taşıyorsun? Yakışır mı sizin gibi bir firmaya?

    Cevapla
  4. 2 yıl önce

    İstanbul havalimanındaki temizlik çimlere bizde ikramiye istiyoruz yahyabel hayat pahalı havalinamı ödül alıyor ne yazıkki biz izin kullanmayalım havalimanı çalışsın birazda işçileri düşünün THY personeli vediger emekçi arkadaşlar canla başla çalışıyoruz bizlerde ödül istiyoruz hayat pahalı daha iyi olmak için işçiye ara ödemeler yapın

    Cevapla
  5. 2 yıl önce

    Thy soylemek istıyorum ucak biteleri cok pahali bu konuda biraz hassas olurlarsa Gerçekten güzel olur çünkü çok pahalı biletler Türk Hava Yolları’ndan ricamız olur

    Cevapla