featured

THY VE TEKNİK AŞ ÇALIŞANLARINA MÜJDE…

 

Bildiğiniz üzere pass bilet sorunu henüz çözülmüş değil. Bu konuda sizlere verdiğim söz üzerine yönetimle görüşmelerim devam ediyor.

Yaptığım görüşmelerde müdür ve üst kademelerin yanı sıra kaptanlar hariç, tüm THY ve Teknik AŞ çalışanları ayırımı yapılmaksızın kıdem yılı esas alınarak sıralama değerlendirilecek.

Bu yeni çalışma henüz imzalanmış değil ama kulağıma gelen bilgilerde her şeyin hazır olduğunu ve sadece imzanın beklendiği söylenmekte.

©AirlineHaber

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

58 Yorum

  1. 2 yıl önce

    Hayırlısı olsun sözler tutuluyor umarım her şey çok güzel olur saygılar…

    Cevapla
  2. 2 yıl önce

    Bizleri unutmadığınız için teşekkürler Sefa bey güzel gelişmeleri hep sizlerden duyuyoruz.

    Cevapla
  3. 2 yıl önce

    Sefa abi. Güzel insan. Arkasından güzellik okunacak indan. İnşallah dediğin gibi olur. Bizim için uğraştığın için çok saol. Allah senden razı olsun. Bazı insanlar makamlarından ayrılır veya ölüp giderler. Arkalarından değil bir dua, beddua alırlar. Sense yaptığın herşey için senden Allah razı olsun. Allah sana Uzun ve sağlıklı ömürler nasip etsin. Senden razıyız. Rabbim de senden razı olsun. Sendika senin düşündüğünün onda biri kadar bizi düşünseydi çoktan almıştık haklarımızı.

    Cevapla
  4. 2 yıl önce

    Abi emeklerinin hakkı ödenmez, adaletin olmadığı yerde hayırdan bahsedilemez, şimdi herkese hayırlı olsun.

    Cevapla
  5. Bravo Sefa abi ne söz verdiysen onun üstüne gidiyorsun. Şimdi doğrusu oldu. Müdür ve üstü tabii ki öncelikli olabilir ama diğer çalışanlar sicil numaralarına göre olmalıdır.

    Cevapla
  6. SEFA CANDIR GERİSİ HEYECANDIR.

    Cevapla
  7. 2 yıl önce

    Hadi üst yönetim ve müdürleri anladım.Bir nevi işveren pozisyonundan çalışanlara göre.Bu şirkette kaptanlarda çalışan ve sendika üyesi personel.Onlar için niye bir ayrıcalık tanınıyor.Bunun mantıklı ve geçerli bir açıklaması varmı acaba

    Cevapla
  8. 2 yıl önce

    Verilen sözün gerçekleşmesi yönetime karşı güven verir. Ve çalışanın aidiyet duygusunu geliştirir. Sicil sırası gerçek adalettir. Umarım gerçekleştiğinide duyarız. Önceki haberde gördüğüm yorumlar çok kötüydü. Teknisyenlerde de hosteslerde de kibirli insanlar var. Umarım bu azınlık çalışanlar arasında kutuplaşmaya sebep olmaz. Herkes aynı uçakta!

    Cevapla
  9. 2 yıl önce

    Lisanslı lisanssız diye not düşseydiniz Sefa Bey lisanslılar önce binsin değil mi ?B1 ler alınır yoksa , Yoksa Kıdemin emeğin ne önemi var ?

    Cevapla
  10. 2 yıl önce

    Sefa abi desteğin için Allah razı olsun. Umarım bu sefer gerçekten bir şeyler değişir.

    Cevapla
  11. 2 yıl önce

    AO R4A , TEKNİK R4B olmuşne değişti? Hala aynı bu? Yine onlar bizden önce binecek. Yahu sicil sıralaması yapmak bu kadar mı zor?

    Cevapla
  12. 2 yıl önce

    Yahu ne sinyoritası. Millet zar zor geçiniyor. Bankalara kredi borçları , kira, enflasyon.Kçö ve maaş indirimlerinin negatif etkileri devam ediyor. Gezmeye para mara yok. Artık bu maaşlar ile araba,ev alınmıyor sayın Bolat. Temmuza ultra zam bekliyoruz. TİS den gelen +5 yetmez. Teknikte görülmemiş ara zam bekliyoruz. Para olmadan gezilmiyor. Neyse lüks hayatlar size, rüyalar bize.

    Cevapla
  13. 2 yıl önce

    ya imzalanmış pass bilet sıralaması. Sen kendin görmeden imzalandı demiyorsun. Yönetime güvenmiyorsun gibi geldi bana

    Cevapla
  14. 2 yıl önce

    Böyle güzel haberler bizlerin motivasyonunu arttırıyor… Gerçekten bunun işimize yansıması getirisi olacaktır. …iyi niyetli yaklaşım sağlayan sn Balata, Mikail beye ve Teknisyenlerin sendikasından daha gür sesi çıkan Sefa beye tşk ler.

    Cevapla
  15. 2 yıl önce

    Turkish engine center personeline ced hakkı varmı?

    Cevapla
  16. 2 yıl önce

    Yonetim Kurulu Teknigin Degerini Mutlaka Anlamali artik,cok kalifiye personel kaybettiler,kimisi kasitliydi kimisi hatalardan dolayi oldu simdi ayrilan kusen giden personelin hesabini icerdeki hain takimi verebilecek mi?Kim bu kayiplarin hesabini soracak birakin neden ayrildiklarini,bari tekrarlanmaması icin telefon acip sorup ogrenin dinleyin ayrilan personeli,sebeplerini ogrenin ve onunuzu gorun sayin yonetim kurulu uyeleri.Hainlere merhamet ederseniz müşgül duruma dusmus,zor durumda kalan insanlara ihanet etmis olursunuz,haklarina girmis olursunuz.Niyetiniz Eger Adalet ve Kalkinma ise o zaman once ayrilan personelleri arayip dinleyin neler anlatiyorlar,sonra bilgileri birlestirin ve kilicin en keskini ile gerekeni yapin yoksa ortada ne adalet kalir ne de Sirket onunu gorebilir,Buyumek icin once hainlerden kurtulun.Bu platformlarda insanlarin yazdiklari bile size isik tutacaktir,bilin ki yanlisa susan da yapan kadar sucludur.

    Cevapla
  17. Abi bizim şirket ihalesi ne durumda memleket meselesi gibi saklanıyo bi bilgi lutfen

    Cevapla
  18. 2 yıl önce

    Sefa abi taseronlar ile ilgili desteğin de bunun gibi etkili olur inşallah

    Cevapla
  19. 2 yıl önce

    Sicil sıralaması yapmak bu kadar zor olmamalı..

    Cevapla
  20. Yönetici 2 yıl önce

    Gözümle görmeden inanmam. İmzalanınca duyacaksınızdır. Haberin doğruluğundan hiç şüphe duymayın. Bizzat Ahmet Bolat’dan duydum. Yine de ne olur ne olmaz mahcup olmayayım diye temkinli yazıyorum.

    Cevapla
  21. 2 yıl önce

    Sayın Bolat 211 in müjdesini nezaman vereceksiniz?Geçiken adalet adalet değildir!!!

    Cevapla
  22. 2 yıl önce

    Sefa abi bizim ihaleden hala ses yok

    Cevapla
  23. 2 yıl önce

    biz bu yuzden istifa etmiştik sizin icin onemsiz olan bu detay aslından bizim gururumuza dokunan önemli bir faktördü 3 gunluk cayci gelecek onun yuzunden bana ve aileme uçaktan in diyecekler sonra benden calisma bekleyecekler bende gerekli cevabı istifa ederek vermiştim hosteslerin umarim egolari kırılır biran once

    Cevapla
  24. Ah bir de gezmeye para olsa

    Cevapla
  25. 2 yıl önce

    sinyorite minyorite bırakında acilen bizlere %10 üst düzey hiper enflasyon dolayısıyla zam yapılması gerekiyor.Bu nedir böyle 1 ay maaş alıyoruz sonra ayın ortasında maaş bitmiş bune pahalılık kardeşim oyunmu oynuyoruz burda

    Cevapla
  26. 2 yıl önce

    Ben diyorum sinyorita kalksın o diyor nau nau

    Cevapla
  27. 2 yıl önce

    bazı arkadaşlar müdür ve üstünün bazıları kaptanın ayrıcalığı olması normal demiş. Ben bunu anlamıyorum. Arkadaşlar bu bir sosyal hak. Sosyal hak eşit olur. Zaten herkes işine göre maaşını az çok alıyor. neden bir müdürün pass bilette başka birinden önceliği olsun ki? Ya da şirkete yeni gelen bir kaptan neden 4-5 yıllık bir f/o nun önüne geçme hakkı olsun ki?

    Cevapla
  28. 2 yıl önce

    5m çalışanlara da varmı

    Cevapla
  29. 2 yıl önce

    SEFA ABI SENDE BIR PASS BILET ILE UCSANA IZMIR YADA ANTALYA UCAR MISIN BIR DENE CANIM ABICIM BENIM 😉SONRA BIZE ANLATIRSIN 😉 pass/ced yerine Indirimli bilet hakkimiz olsun

    Cevapla
  30. 2 yıl önce

    Öncelikle bu her açıdan memnun edici bir durum. Kimin ile konuşsam herkesin gözünde bir ışık var. Yıllar önceki, şirketine bağlı ve severek çalışan personeller görüyorum kendim dahil olmak üzere. Geçengün şirket ile alakasız bir mekanda insanlar ile sohpet ederken, bir durum anlattılar çok mutlu oldum ve göğsüm kabardı. Bir kişi Ahmet beye çok yakın bir isimden kendisine destek olunması ile ilgili talepte bulunmuş ve aldığı cevap, yeterliliği varsa başvurusunu yapsın ama bir öncelik veya kayırma beklemesin olmuş. Uzun uzun yıllardır böyleşeyler duymamıştım. Sevindim.

    Cevapla
  31. Haberde ne demek istemissiniz.Cozemedim vallahi 😁😁

    Cevapla
  32. 2 yıl önce

    Su akar yolunu bulur sefa abi inşallah teknik taşeron ihalesiyle alakalı bir duyumun varsa lütfen yazabilirmisin yalan dolan haberlerden bıktık soledigimiz yalanlara inanıyoruz artik

    Cevapla
  33. 2 yıl önce

    Biz neden hariciz ?

    Cevapla
  34. 2 yıl önce

    Kaptanlarla mudurleri niye ayiriyorsun o zaman madem adaletli olucan ya da askeriye gibi siralama yap kardesim herkes konumunu bilsin

    Cevapla
  35. 2 yıl önce

    Ahmet bey tesekkur ederiz her nekadar o aksam alkislamamis olsakta suan alkisliyoruz biz sürekli sözler duyup her seferinde hayal krikligina ugradigimiz icin pekde inan mamistik bu konulari dile getirdigi hakkimisi savundugu icin mikail bey ve sefa beye de tesekkur ederiz insallah bir an once çözulur.

    Cevapla
  36. 2 yıl önce

    Sefa Bey, bu işin çözümü Pegasus’taki gibi personele yer garantili, düşük ücretli bilet satışı yapılmasıdır. Böylece sinyorite problemi olmaz. (Uçak yolcu kapasitesinin yüzde 5’i mevcut hali ile pass bilet, %10’u yer garantili bilet gibi bir limit koyulabilir) Dileyen istediği gibi bilet alsın. Mevcut hali ile bile bankolarda hizmet veren personel yetersiz, uzun kuyruklar oluşuyor, uçuş için 3-4 saat önceden alana gitmek zorunda kalıyorsunuz, aile bireyleri ile kapı önünde acaba uçağa binebilecek miyim endişesi yaşanması hoş olmuyor, bazen son sefere kalıyorsunuz, binip binemeyeceğiniz belli değil, yer garantili satış yapılırsa bu sorunun üstesinden gelinebileceği gibi, check in internetten yapılabileceği için yer görevlileri ile bir sorun da yaşanmayacaktır. (Uçak gecikmeye girmesin diye pass bekleyen personelin uçağa alınmadan kapı kapatıldığını da gördük.) Aklın yolu bir, çözümü kolay ama çözmek isteyene. Saygılarımla

    Cevapla
  37. 2 yıl önce

    Çok doğru ama yeterli değil. Üst yönetim hariç, müdür ve kaptanlar dahil, tüm çalışanlar aynı şekilde değerlendirilmeli. Ben 20 yıla yakındır şirketteyim, benden eski teknisyen kardeşim, kabin amirim vs. şartlar gerektiriyorsa benim önümde olacak. 2 yıllık müdür benim önümde olmayacak, 2 yıldır şirkette uçan Hristo kaptan, 15 yıllık purserın önünde olmayacak.

    Cevapla
  38. 2 yıl önce

    R3 olanlar mı? Yoksa f/o’lar dahil mi? Saygılar..

    Cevapla
  39. 2 yıl önce

    Kaptanlar part a ‘ya göre müdür statüsünde yönetici:))fo ları sıralamada attınız yetmedi kaptanlara mı geldi sıra:))hoş sıralama değişsede beni ilgilendirmiyor AMA teknik yılda 2 konfirme bilet alamadıkça havalanmasın:))pass=çile ,özellikle aile ile:))

    Cevapla
  40. 2 yıl önce

    Tgs de bütün eğitimlerimi tamamladım bugün insan kaynaklarından aradılar zamanında denetimli serbestlik aldığım için istifamı istediler verdim am ben adam öldürmedim hırsızlık yapmadım 6senelik işimi bıraktım geldim çocuklarımız var bir şansım yokmuydu yani bana neden yardımcı olamadılar zamanında bazı hatalar yaptım ama şimdi ailemle beraber yeni hikayeler yazmak için tgs ailesine girmwk istedim bana yardımcı olun lütfen

    Cevapla
  41. 2 yıl önce

    Bir uçak teknisyeninin en son çalışması gereken şirket fırsatı bulan gitsin beni amele yerine koyan şirketi ben adam yerine koymam kusura bakmayın buradaki yalakalar hayallerde yaşamaya devam etsin.

    Cevapla
  42. 2 yıl önce

    Umarım tüm sektörler için yaşanılabilir imkanlar sağlanır 0539278****. Hayırlı olsun.

    Cevapla
  43. Neden müdür, kaptan vs hariç? Medeni ülkelerde devlet başkanları metroyla işe gider gelir, bisiklete biner, bizde hala müdür, başkan, kaptan ayrıcalıklı olsun. Niye? Ben daha mı değersizim? Onlar çok mu üstün? Ortadoğu kafası işte. Coğrafya kader gerçekten.

    Cevapla
  44. 2 yıl önce

    Yuh dayı ne yaptın ya?

    Cevapla
  45. 2 yıl önce

    Yönetimle görüşmelerin devam ediyor da senin yüzün hürmetine mi imzalayacaklar? Bunu anlamadım ben yani sorunu sen mi çözdün? Ve THY yönetimi seni arayıp gel hadi bu sorunu çözelim mi dedi? Ne saçma ya yazdığın şey…

    Cevapla
  46. 2 yıl önce

    Hakkımı yediler hepsi

    Cevapla
  47. 36 ay ödemeli sağlam bir kredi çekerseniz güzel bir tatil yaparsınız ne güzel

    Cevapla
  48. 2 yıl önce

    Pass bilet konusunun Teknik AŞ ile ne alakası var? CED bilet neyimize yetmiyor?

    Cevapla
  49. 2 yıl önce

    Hal olsun dayı oğlu🙂

    Cevapla
  50. Farklı şirketlere bu hakkın verilmesini doğru bulmuyorum.

    Cevapla
  51. Pass biletlerimiz hayırli olsun.Bekle bizi business koltugumuz hazır…

    Cevapla
  52. Tüm tgs camiasina hayirli uğurlu olsun

    Cevapla
  53. 2 yıl önce

    İyide bu sadece teknik için müjde thy çalışanına nie müjde olsun daha kötü olacak yeni personel için

    Cevapla
  54. 2 yıl önce

    Kötü olan ne anlamadım. Şuan ki adaletsizlik den bahsediyorsan evet… Hakkımız olanı istiyoruz.

    Cevapla
  55. 2 yıl önce

    Güzel arkadaşım kötü olmayacak sadece hakkaniyetli bir düzen oluşacak herkes şirkete verdiği yıllarının karşılığını en azından pass sırasında görmüş olacak..herkes en önde binmek ister ama doğru olan hakkaniyete uygun bir düzen oluşması herkes için daha hayırlı olur vesselam👋

    Cevapla
  56. 2 yıl önce

    Şirket sene de 1 defa garanti yurtiçi ve yurtdışı pass bilet vermeli.çalısanlar tatile kafaları rahat gitmeli.Ahmet Bey bunu değerlendirecektir umarım.

    Cevapla
  57. 2 yıl önce

    Ahmet Bey bu gün konuşmasında söyledi.Düzenlemenin yapıldığını sadece imzaların atılacağı ve yaz sonundaki ilk uçuşlarda bu durumun düzelmiş olacağını paylaştı

    Cevapla
  58. 2 yıl önce

    Gerçekten verdiği sözleri tutarak her aldığı kararda eşitliği sağlayacak adımlar atan bir genel müdürümüz oldu. İlker aycının üzerine ne iyi gitti ama!!

    Cevapla