featured

THY Teknik’ten Açıklama. Kullanım hakkı 1 yıl daha uzatıldı

 

THY Teknik A.Ş de pandemi de seyahat kısıtlamaları nedeniyle kullanılamayan 2020 yılı indirimli pass bilet haklarının kullanım hakkını 1 yıl daha uzatıldı.

Şirket yönetimi pandemi döneminde büyük özveri ile operasyonu yürüten çalışanlarına bu jesti ile teşekkürlerini bir kez daha sunmuş oldu.

İşte THY Teknik’ten yapılan o açıklama;

Son Dakika Havacılık Haberleri | Türk Hava Yolları, Pegasus, Sunexpress, Corendon, Havacılık, Havayolları, Havalimanları, Havaalanları, THY, Hostes, Pilot, Uçak, Kabin memuru, SHGM, DHMİ thy teknik aciklama2

 

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

13 Yorum

  1. 2 yıl önce

    bundan bize ne?

    Cevapla
  2. 2 yıl önce

    THY teknik aşdeki taşeron ile teknisyen aynı işi yapıyor teknisyenleri çalışmıyor diye takimhaneye ve depolara sürüyorlar ama işi taşören yapıyor teknisyenler kaymağını yiyor yattığı yerden para kazanıyor Bunları görün artık lütfen taşeroni kaldırın teknik destek olarak tekniğin kendi bünyesine alın insanların haklarını yemeyin inşallah Yeni yönetimden bu haksızlığın giderilmesini istiyoruz sayın Ahmet Bolat ve Mikail bey bu haksızlığı görürsünüz

    Cevapla
  3. 2 yıl önce

    Sinyorite gerçekten ayrımcılıktır. Söz verildiği üzere bir an önce düzeltilmesini Teknik bekliyor.

    Cevapla
  4. 2 yıl önce

    Mağdur taşeron çözüm bekliyor

    Cevapla
  5. Mikail bey ve ekibine teşekkür ediyorum hepimizin yolu açık olsun

    Cevapla
  6. 2 yıl önce

    Ya bu nasıl adalet TK nin kardeşi bile indirimli uçak bileti alıyor 15 yıl taşeron çalışa birkez uçağa binmemiş taşeron çalışanlarda pas olmasa bile indirim haki istiyor bari bunu yapın.

    Cevapla
  7. 2 yıl önce

    Ayni işleri yap ama 3 katı aşağı maaş al teknik a.ş de adalet yok. Bu skalayı çıkaran insanlar hakkımızı helal etmiyoruz. Tüm kimyasalı içine çeksin adam adama uzman – teknisyen – memurun aldığın altinda alsın . Teknik destekteki arkadaşlar teknisyen ile aynı işi yapsın hatta tüm işi bunlara yaptirsinlar kusura bakmayin ama bu iş böyle ….1.1 olan arkadaslarda aynı. Teknik a.ş lütfen skalalar arasında fiyat uçurumu olmasın , mutsuz huzursuz oluyoruz hak etmiyoruz….

    Cevapla
  8. 2 yıl önce

    Biz 3 arkadaş thy yollarından almış olduğumuz biletleri Pandemi salgınına denk gelmesi sonucu yurt dışı uçuş biletlerimizi tek seçenek sunarak seyehat çekine çevirdiniz 2. secenegi para iadesi olduğunu bizlere söylemediniz (2) yıl içinde kulanilmasi gerektiğini belirtmişsiniz bu (2)yil da panemi bitmedi bizlere 474£ kişi başı sunulmuştur biletlenmek istediğimizde 2 katı bedel istediniz biz razı geldik sizler zorluk çıkartıp bu işlemi yapmadınız bizleri mağdur ettiniz .seyehat ceki.Ayhan Çolak 2354563506154/Ahmet aydınoğlu 2354563506155/Mehmet keleş/2354563506156

    Cevapla
  9. 2 yıl önce

    Güzel gelişmeler oluyor. Bunları duymak çok güzel. İlk defa kendimi THY nin bir parçası olarak hissediyorum. Umarım diğer eksikliklerde kısa sürede giderilir.

    Cevapla
  10. 2 yıl önce

    Eee 1 hafta oldu bizim sinyoriteler hala güncellenmedi. İnşallah gerçekleşir yoksa teknik olarak bir kez daha kandırılmış olacağız. Üzücü..

    Cevapla
  11. 2 yıl önce

    Gerçeği görmezden gelmek aptallık olur.Yeni genel müdürümüz ile teknik hakk ettiği değeri alıyor.Parayi verdi.kardeşe ced i verdi.sinyoritayı da verdi.Tek sorun katılan uçuş görevlerinde business ekonomi sorunu.bunu da çözerse thyteknik tarihine adını altın harflerle yazdırır.

    Cevapla
  12. 2 yıl önce

    Her iyilik motivasyondur..Her motivasyonda bu şirketin veriminebir katkıdır. .bunun için Teknik yönetime tşk ederiz… İnşallah pandemideki kesintilerin geriye dönüşüde olur… Allah şirketimize zeval vermesin… Birlik ve dirlik içinde Hayırlı işler nasip eylesin.

    Cevapla
  13. 2 yıl önce

    Senyorita haberi inş yalan çıkmaz da hevesimiz kursağımızda kalmaz. Bir an önce senyoritanın kaldırıldığı mailini atın artık.

    Cevapla