featured

THY Teknik A.Ş. Kabiniçi Bakım Personeli Arıyor

Türk Hava Yolları Teknik A.Ş. Kabiniçi Bakım Personeli Alımı için resmi internet sitesi üzerinden perdonel alımı ilanı yayınladı yayınlanan ilanda başvuru adaylarında aranılan özelliklere yer verildi.

İşte Türk Hava Yolları Teknik A.Ş. tarafından yayınlanan ilan şu şekilde:

GENEL NİTELİKLER

İlan Kriterleri

  • T.C. Vatandaşı olmak
  • 01.01.1989 sonrasında doğmuş olmak
  • Adli sicil, adli sicil arşiv kaydı ve GBT kaydı bulunmamak
  • Vardiyalı düzende çalışabilmek
  • Teorik eğitimler süresince eğitim yapılacağı şehirde ve pratik eğitimlerde İstanbul’da ikameti ve kursa kesintisiz devamı kabul etmek
  • Herhangi bir sağlık problemi bulunmamak (İşitme kaybı, renk körlüğü, iki göz arası 4 Dioptriden fazla göz bozukluğu, BMI dengesizliği vb. ağır veya ince işçilik gerektiren işlere engel teşkil edebilecek rahatsızlıklar)
  • Birden fazla işi üstlenebilmek, pratik ve sonuç odaklı olmak
  • Öğrenmeye ve çalışmaya hevesli olmak
  • Takım çalışmasına yatkın olmak
  • CEFR (Common European Framework of Reference for Languages) kriterlerine göre en az A2 Seviyesinde İngilizce bilgisine sahip olmak
  • Aşağıda belirtilen bölümlerden mezun olmak
    • Anadolu Teknik Liselerinin; UçakGövde Motor – Uçak Elektrik Elektronik
    • Meslek Yüksek Okullarının; Uçak Teknolojisi, Makine, Makine Resim ve Konstrüksiyon, Mekatronik, Elektrik, Elektronik, Bilgisayar Teknolojisi, Otomotiv Teknolojisi, Oto Boya ve Karoseri, Lastik ve Plastik Teknolojisi, Mobilya ve Dekorasyon, Gemi Makineleri İşletme, Kontrol ve Otomasyon Teknolojisi, Endüstriyel Otomasyon, Biyomedikal Cihaz Teknolojisi

İŞ TANIMI

THY Teknik A.Ş. – Kabiniçi Bakım Personeli
Türk Hava Yolları Teknik A.Ş., Türk Hava Yolları A.O. marka topluluğunun bir parçasıdır. Dünyanın ileri gelen havacılık servis tedarikçilerinden olan marka, müşterilerine 7.500 kişilik uzman ekibiyle; kaliteli ve kapsamlı bakım, onarım, modifikasyon ve rekonfigürasyon hizmetleri sunmaktadır.
İstanbul, Ankara ve Aydın’da bakım hangarları bulunan Türk Hava Yolları Teknik A.Ş., operasyonlarını İstanbul’da Atatürk Havalimanı ve Sabiha Gökçen Havalimanı tesisleri olmak üzere iki kıtada yürütmekte; mühendislik ve bakım faaliyetlerinin yanı sıra komponent bakım-yedek desteği, dizayn, sertifikasyon ve üretim alanlarında birçok uluslararası havayolu şirketine hizmet vermektedir.
Bu ilan kapsamında Türk Hava Yolları Teknik A.Ş. ve İŞKUR İstanbul İl Müdürlüğü işbirliği ile havacılık sektörünün ihtiyaçlarına yönelik Uçak Kabiniçi Bakım Elemanı Eğitim Programı düzenlenecektir.
Eğitim programının teorik kısmı Kapadokya Üniversitesi Sabiha Gökçen Havalimanı Yerleşkesinde pratik kısmı ise yine THY Teknik A.Ş.’nin İstanbuldaki tesislerinde yapılacaktır. Eğitim süresi3 ay olup eğitimi başarıyla bitiren kursiyerler Kabiniçi bakım onarımı alanında istihdam edilecektir.
İlanımıza başvuran adayların İstanbul İŞKUR’un açmış olduğu 653929ve 653930 portal numaralı ilanlarından herhangi birisine de başvurması gerekmektedir.
Önemli Tarihler:

  • İlan başvuru tarihleri01 Ağustos 2018 – 09 Ağustos 2018
  • Evrak kontrolü ve İŞKUR görüşme tarihi:10 Ağustos 2018

(Evrak kontrolü ve İŞKUR görüşmesine katılacak adaylara görüşme saati bildirimi 09 Ağustos akşamı mail/mesaj yoluyla yapılacaktır. Davet edilen adaylar gelirken yanlarındaNüfus Cüzdanıvediploma/geçici mezuniyet belgesini (e-devlet çıktısı kabul edilecektir) getirmeleri gerekmektedir).

  • Sınav tarihi12 Ağustos 2018

(Sınava katılacak adaylara bildirim 10 Ağustos akşamı mail/mesaj yoluyla yapılacaktır)

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

6 Yorum

  1. 6 yıl önce

    EVET KUL HAKKI YİYENLER SEKTÖRÜNE HOŞ GELDİNİZ BUGÜN PERSONELİNİ NEDEN İŞTEN ÇIKARTMA NEDENİNİ BEYAN ETMİCEK KADAR ADALETSİZ BİR FİRMA…ŞUNU TEK KELİME İLE SÖYLÜYORUM 1 TANE DÜZENBAZCININ YÜZÜNDEN 1 000 KİŞİNİN İŞİNE SON VERENLER ALLAHA HESAP VERMEK İÇİN HAZIRDA DURSUNLAR BU ÜLKEDE YASA HUKUK ADALET VAR GİBİ GÖRÜNSEDE ÜLKENİN İÇİNDEKİ HAİNLER BUNU YOK ETTİLER BUGÜN KİRAMIZI EKSTRA GİDERLERİMİZİ KİM KARŞILAYACAK BİLMİYORUM AMA HİÇ NEDENSİZ ONCA DOSTLARIMIZI İŞTEN ÇIKARTTILAR SIRA BİZE GELİYOR SANIRIM DİLERİM EN BAŞTAKİ YETKİLİLERİN KULAĞINA GİDER BU DURUM……İŞTEN ÇIKARTTIKLARINIZIN AHI İLE NASIL AYAKTA KALICAKSINIZ BAKALIM ZENGİN TAYFALARI..RABBİM HAKKIMIZDA SEN HAYIRLISINI NASİP ET

    Cevapla
  2. 6 yıl önce

    İşçisini gram sevmeyen elinde olsa daha ucuza adam bulsa herkesi kapının önüne koyacak bir firma 20-25 sene hizmet etmiş adamı bile selamsız sabahsiz kapının önüne koyar emeklilik bahanesiyle hemde verilmiş bir çok sözüne rağmen.Servisleri,yöneticileri işçiye önem vermez.Söz verirler tutmazlar verilmiş hakları geri almayı başarı bilirler sonrada utanmadan kar ediyoruz diye sevinirler.Her PC başına bir torpilli memur koyarlar.Aklı olan gelmez yapmayın kendinizi yakmayın bide torpiliniz yoksa yanaşmayın bile.vaktinize umutlariniza yazık.

    Cevapla
    • 6 yıl önce

      Biz yeni mezunları başka kim alır yoksa m.y.o ogrencisinden velisine hepsi herseyin farkinda

      Cevapla
  3. 6 yıl önce

    Bide şimdilerde teknik destek personeli diye bir kadro çıkarttılar. Yaklaşık 2.5 yıldan bu yana yeni aldıkları elemanları Teknisyen maaşının yarı fiyatına çalıştırıyorlar. Özel sektörden farkları kalmadı bunların sözde türk hava yolları Türkiye’nin bayrak taşıyıcı özelligine sayip köklü bir firma ama son zamanlarda çalışanlarını sömürmeye başladı. Thy Teknik A.Ş %100 Thy A.O’ nın ortağı olmasına rağmen üvey evlat muamelesi gösteriliyor iki ayrı sendika ile çalışanların hakları sözde savunuluyor hava iş sendikası thy a.o dan her istediğini alıyorken, çelik iş sendikası thy teknik a.ş den istedikleri zammı bile dile doğru düzgün getirip isteyemiyor ve ara bulucuya kadar gidiliyor hani derler ya danışıklı döğüş diye o misal.
    Türk Hava Yolları eskiden çalışanlarına deyer verdiğinden dolayı çalışan elemanları işine daima sahip çıkardılar bu sebeptendir Türk Hava Yolları bu kadar büyüdü şimdilerde ise yukarda dediğim gibi çalışanını sömürmeye başladı böyle giderse yakında türk hava yolları tecrübeli elemanlarınıda kaybedecek üzülüyorum açıkçası dışardan görende hani türk hava yollarını bişe zannediyor çalışanına deyer veriyor oysa sadece reklam kokan şeyler bunlar hani bir deyim vardır ya içi beni yakar dışı seni yakar diye o misal.
    İlana başvuracak arkadaşım ona göre başvurmadan önce düşün taşın derim sana…

    Cevapla
  4. 6 yıl önce

    yazık valla 3 4 bin maaş alicaksin ama 3 vardiya 6 gün bayram yok şeytan yok gelinde görün nasılmış

    Cevapla
  5. 6 yıl önce

    Teknik A.ş bakim personeki aramıyor , aksine daha ekine tornovida almamis, ingilizceden anlamayan bakan ya da mv.torpillilerini ariyor !!!

    Cevapla