featured

THY Teknik 15 yaşında

Kurulduğu günden bugüne bakım kapasitesini, kabiliyetlerini ve rekabet gücünü sürekli arttıran THY Teknik A.Ş. 15. yılını kutluyor.

Geçtiğimiz günlerde THY teknik Genel Müdürü olarak atanan Mikail Akbulut bu vesile ile mesaj yayınladı.

İşte THY Teknik Genel Müdürü Mikail Akbulut tarafından yayınlanan o mesaj;

15. Yılımız Kutlu Olsun

Kıymetli Mesai Arkadaşlarım, 2006 yılına kadar faaliyetlerini Türk Hava Yolları Anonim Ortaklığı çatısı altında yürüten şirketimiz, 23 Mayıs 2006 tarihinde müstakil bir şirket haline gelmiş ve uluslararası marka adıyla “Turkish Technic’ olarak yeni başarılara imza atmaya devam etmiştir.

Kurulduğu günden bugüne bakım kapasitesini, kabiliyetlerini ve rekabet gücünü sürekli arttıran şirketimiz, bugün uçak bakım sektörünün küresel anlamda en güçlü aktörlerinden biri hâline gelmiştir.

Şirketimizin bugünlere gelmesini sağlayan en önemli unsur kaliteli insan kaynağımız, yani sizlersiniz. Yaptığı işi mükemmelleştirmek ve şirketimizi daima ileri taşımak için verdiğiniz emek, akıttığınız alın teri ve tükenmeyen azminiz için sizlere teşekkür ederim.

Çalışanlarımızın, vatan sevgisi, özveri ve yüksek vazife şuuruyla bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da verilecek her türlü görev ve sorumluluğu başarıyla yerine getireceğine olan inancım tamdır.

Bugün 15. kuruluş yıl dönümünü kutladığımız şirketimiz, inşallah gelecekte de ülkemizi ve milletimizi gururlandırmaya devam edecektir.

Bu düşüncelerle, şirketimizin kuruluş yıldönümünde fedakâr mensuplarını tebrik eden kendilerine ve onlara daima destek olan kıymetli aile fertlerine sağlık, başarı ve esenlikler dilerim.

Mikail AKBULUT

Genel Müdür

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

9 Yorum

  1. 3 yıl önce

    Thy teknik aşı önceliği için isim verdiği söyleniyor, duyan bilgisi olan var mı ? Uçuşa katılan, köprü tatili bile kaldırılarak hangara getirilen , %100 hangarda birbiriyle apronda yolcuyla iç içe çalışanlardan isim verildi mi? Ben duymadım ama başka iş gruplarında var , yönetim konuya açıklık getirmeli böyle bir uygulama duyurulmuyorsa zaten haksızlık yapıldığı içindir. Asıl fedakarlar pandemi başından beri işe gelen, kendi ve ailesi hastanelik olanlardır.

    Cevapla
  2. Yeni mottomuz fedakarlık şaak bir yüzde otuz daha.

    Cevapla
  3. Vatan sevgisi ne demek..THY gibi kuresel bir kuruluş olan THY Teknikte illahi sadece T.C vatandaşımı çalışmak zorunda…Tut ki öyle olsa bile bir yerde çalışıyor olmak ile vatan sevgisi ölçütü ne alakadır…

    Cevapla
  4. 3 yıl önce

    Bilal Ekşi kimdir nereden mezun

    Cevapla
  5. 3 yıl önce

    Yüzde 30 umu verin arabamı satmak zorunda kalmıştım yeniden araba almak istiyorum

    Cevapla
  6. 3 yıl önce

    2.5 sene önce thy teknik sonradan hastalanan engelli ucak bakım teknisyenini işten attı

    Cevapla
  7. 3 yıl önce

    Kutlama demişken güzel şeyler kutlanır. Kimse babasın hayrına çalışmıyor bu şirkette. Güzel olan nedir alım gücümüz düştü ki kıdem alıyoruz,lisans alanlar onun tazminatını alıyor yine de ücretlerde iyileşme yok. İyi şeyler de oluyor 2 genel müdürümüz oldu,başkan sayısı müdür sayısı ikiye katlandı. Bir fiilen çalışana iki katı yük bindi ve en az payı da kendisi alıyor. Keslen %30 u da geri verileceğini hiç sanmıyorum hatta eminim. Kaç yıldır kar ediyordu şirket 1.5 yıl bile kesinti yapmadan devam edemiyecek kadar o parayı ne yaptı? Adam çıkarmamak için kesinti yapıldı denildi sanki iyilik yapmışlar. Fazıl hesap profesörü bey nasıl hesap yaptın da tutmadı açıklamak ister misin?

    Cevapla
  8. 3 yıl önce

    Sende yazıp duruyon ne bekliyorsun onu da anlamış değilim. Attılarsa ver mahkemeye ya işe iade al yada tazminat. Birde utanman da yok. Belli seni tanıyan biri yazmış arkadaşlarını nasıl şikayet ettiğini. Malülen emekli de olmuşun daha ne istiyon yürü bir daha yazma buralara bıktırdın ha. Emekliliği dolmuşları da anlamadım bu ülkede devlet sana maaş bağlamış sen hala çalışacam diye yalakalık yapıyorsun. Sonra kadeşim kızım işsiz.

    Cevapla
  9. 3 yıl önce

    A.Ş olarak

    Cevapla