THY, Ordu Giresun'a Sadece Münih'e Direkt Uçuş Düzenleyecek

THY, Ordu Giresun’a Sadece Münih’e Direkt Uçuş Düzenleyecek

Türk Hava Yolları, Ordu Giresun Havalimanı’ndan Almanya’nın Münih şehrine yönelik yeni seferlerini 6 Temmuz tarihinden itibaren başlatıyor. Bu seferler, haftada bir gün karşılıklı gerçekleştirilecek.

Bu yaz döneminde, Türk Hava Yolları sadece Ordu Giresun Havalimanı’ndan Almanya’nın Münih kentine doğrudan uçuş gerçekleştirecek. Geçtiğimiz yıl Düsseldorf, Frankfurt, Hamburg ve Avusturya’nın Salzburg şehirlerine gerçekleştirdiği uçuşları iptal eden THY, bu sezon Ordu Giresun ile sadece Münih arasında seferler düzenleyecek.

Uçuşlar, haftada bir gün olmak üzere 6 Temmuz’da başlayacak ve 8 Eylül’de sona erecek. Münih’ten uçuşlar Cumartesi günleri gece saat 22.20’de gerçekleşirken, Ordu Giresun Havalimanı’ndan ise Pazar günleri gece saat 03.50’de kalkış yapacak.

Türk Hava Yolları, Ordu Giresun-Münih uçuş biletlerini satışa açmış durumda. Ancak, geçen yıl Düsseldorf, Frankfurt, Hamburg ve Avusturya’nın Salzburg şehirlerine düzenlediği uçuşları neden iptal ettiği konusunda henüz bir açıklama yapmadı.

Bu yeni seferler, Ordu Giresun Havalimanı’nın uluslararası bağlantılarını artırarak bölgenin turizm ve ticaret potansiyeline katkı sağlayacak ve yolculara daha fazla seyahat imkanı sunacak.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

2 Yorum

  1. 7 ay önce

    Bu THY nin yapacağı en uygun bir düzenleme, çünkü genellikle Yurtdisi İstanbul – Ordu uçuşu çoğunlukla aktarmali uçuşları sıkıntı yaşıyor.
    Kendim 6 ay içerisinde 2 defa Yurtdışı – İstanbul – Ordu uçuşunda her seferinde sorun yaşadım, tamam Otel de kalabiliyorum ama zamanlama olarak 1gün daha yolda geçmiş oluyor.
    Direk uçuş zaman kazandırıyor ve Seyahat daha güzel.

    Cevapla
  2. 7 ay önce

    Thy bu sene avrupadan diger kentlerede direk sefer fazla düzenlemiyor. Hedef belli istanbul aktarmaliya zorlayip ist. Yolcu sayisini yükseltmek ve daha çok ciro elde etmek

    Cevapla