featured

THY LİSANSSIZ TEKNİSYEN İŞ İLANI

Yaptığımız haberler ses getirdi ve THY SHYO mezunlarına kapıyı açtı. Türk Hava Yolları (THY) Sivil Havacılık Yüksek Okulu ve Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesinden mezun Uçak Gövde Motor ve Uçak Elektrik Elektronik teknisyeni aradığını duyurdu. Yeni mezunlar için açılan bu ilan ve detayları haberimizde:

THY Teknik A.Ş. Sivil Havacılık Yüksekokulu Mezunları Arıyor
Sahip olduğu yetki, deneyim ve bakım kültürüyle, başta THY A.O. olmak üzere, birçok ülkenin onlarca hava yolu şirketine “uçak ve komponent bakım ile mühendislik hizmetleri” sunan, dünyanın önemli havacılık bakım-onarım ve mühendislik kuruluşlarından birisi olan THY Teknik A.Ş.; Sivil Havacılık Yüksekokulları veya Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültelerinin; Uçak Bakımı Gövde Motor – Uçak Bakım, Havacılık Elektrik, Elektronik bölümlerinden mezun olan kişiler için işbaşı eğitim programı olarak A1 lisanslandırma eğitimi düzenleyerek başarılı olan adayları 3 ay sonra bünyesinde istihdam edecektir. Bu 3 aylık işbaşı eğitim programı (teorik eğitim ve/veya OJT) süresince kursiyerlerin katılımcı zaruri giderleri (günlük 50 TL) ve sigorta prim giderleri İşKur tarafından karşılanacaktır.
Aranan Nitelikler
1. Aşağıdaki okul ve bölümlerin birinden mezun olmak;
Sivil Havacılık Yüksekokulu veya Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi
* Uçak Bakım Gövde Motor
* Uçak Bakım, Havacılık Elektrik, Elektronik
2. T.C. Vatandaşı olmak
3. 18 yaşından büyük 29 yaşından küçük olmak
4. Adli sicil ve adli sicil arşiv kaydı bulunmamak
5. İyi derecede İngilizce bilmek (SHGM Yabancı Dil Yeterlilik Genelgesinde geçerli sınavlardan en az A2 düzeyinde belgeye sahip olmak veya Şirketimizin yapacağı İngilizce sınavından başarılı olmak)
6. İşe kabul edilmesi halinde vardiyalı çalışabilecek durumda olmak
7. Ağır ve tehlikeli işlerde çalışmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık problemi bulunmamak (Renk körlüğü, iki göz arası 4 Dioptriden fazla göz bozukluğu, duyma bozukluğu, BMI dengesizliği vb. ağır veya ince işçilik gerektiren işlere engel teşkil edebilecek rahatsızlıklarının olmaması gerekmektedir.)
Başvurmak İçin Tıkla

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

10 Yorum

  1. 9 yıl önce

    ben lisede uçak bakım gövde motor okudum bu ilana başvurmam bişey ifade edermi bizleri de göz önünde bulundururlarmı

    Cevapla
  2. 9 yıl önce

    Merhaba,
    Arkadaşlarım adına bende sevindim.
    Sefa bey (abi) destekleriniz için teşekkür ederiz…
    Ve Sefa bey anket çalışmalarınız sonucunda arkadaşlarım hedeflerine ulaştılar. Sizlerden istediğimiz destek ise Sivil hava ulaştırma işletmeciliği bölümü için de iş imkanı açılsın, havayolları ve yer hizmetleri şirketleri bize iş imkanında bulunsunlar…
    Maalesef 2+1 yıl aldığımız eğitim-öğretimi tamamlayıp mezun olduktan sonra iş imkanına erişemiyoruz.
    #SesimizeKulakVerinLütfen.

    Cevapla
  3. 9 yıl önce

    Sefa abi yıllar önce okurken maillerime üşenmeyip cevap yazmıştın yine bizim için ön ayak oldun yardım ettin ne iyi adamsın herşey gönlünce olsun

    Cevapla
  4. Ben havacilik lisesi mezunuyum simdi ordaki karaktersiz yetkililere soruyorum! Sinava gidip ingilizce sinavi gecip mulakatta “biz ucak mezunlarini almiyoruz su anda ” diyecekler mi demeyecekler mi? Onu bi soylesinler !

    Cevapla
  5. 9 yıl önce

    Ölümü gösterip sıtmaya razı etmek oldu şimdi de. 10.0dan alırsın adamları a lisansıyla. Normalde havacılık üniversitesi mezununa vereceğin maaşın daha azını verirsin, task card eğitimleriyle de lastiği kabin içini daily falan kitlersin a lisanslara b1leri de rahat ettirirsin. Neyse ya iyi öldürüyor piyasayı teknik sağolsun.

    Cevapla
  6. 9 yıl önce

    Sefa bey size ve işsizlerin listesini isteyen Shgm genel müdürü Bilal Ekşi beyden Allah razı olsun. Dualarım sizlerle

    Cevapla
  7. 9 yıl önce

    Tabii ki yapılan yayınlarda etkilidir ama asıl mesele TT bu güne kadar sizi gormezden gelirken ne olduda iş değişti.Tabii ki şirketin B1-B2 C/S bulamaması,TYP programıyla aldığı elemanların modül ve tecrübe sürelerinin A kategori lisanslama için bile uzun süre aldığı gerçeğidir.Sizlerin A lisanslama için gerekli olan tecrübe sürenizin daha kısa olduğu gerçeğini aklıevvel TT yöneticileri yeni idrak etmeye başladı.THY agresif büyümesine karşın maalesef onun ana bakım tedarikçisi olan TT ağzı açık bir şekilde izlemekle meşguldü.

    Cevapla
  8. 9 yıl önce

    Sefa bey ve bu işte emeği geçen herkes, H.U.B.F. ve S.H.Y.O.’lar asla sizi unutmayacaktır. Teşekkür ederiz.

    Cevapla
  9. 9 yıl önce

    Allah tuttuğunu altın etsin abi. Ben girip kazanamadan bile bize olan bu desteğinizi hiç unutmayacağım

    Cevapla
  10. Sefa abi bu surecte daima yanimizda oldugun icin sana tesekkur ederiz

    Cevapla