featured

THY DEV HAVAYOLLARINI SOLLADI… BİRİNCİLİK THY'NİN…

Dünyayı dolaşarak geçen bir yıl, yüz binlerce uçuş, milyonlarca yolcu. eDreams, 2019 yılı için dünyanın en iyi tam servis havayollarının listesini derlemek için 70.000’den fazla yolcunun incelemesini inceledi ve analiz etti.
Son Dakika Havacılık Haberleri | Türk Hava Yolları, Pegasus, Sunexpress, Corendon, Havacılık, Havayolları, Havalimanları, Havaalanları, THY, Hostes, Pilot, Uçak, Kabin memuru, SHGM, DHMİ COM infographic Best airlines2 01 joy
2019 yılında seyahat etmek için hangi havayolunun en iyi olduğunu merak ediyorsunuz? Top 10 Havayolunun sonuçları hazır! Üst üste iki yıl boyunca Türk Hava Yolları ilk sırayı aldı. Üstelik uçuş içi servis için ilk sırayı ve paranın karşılığını kazanmak. Sıradaki yer, geçen yıl 6. sırada olduktan sonra pozisyonlarını artıran Emirates için. Ayrıca en iyi uçak kategorisini ve en iyi eğlence kategorisini kazandı. Son fakat en az değil, üçüncü sırada Ege Havayolları var.
Air Corsica, Aerolíneas Argentinas, Finnair, Middle East Airlines ve Etihad Airways bu yıl listeye girdi. Öte yandan, İsviçre Uluslararası Hava Hatları geçen yılın ilk 3’ünde 4 lere indi ve Aeroflot sadece bir pozisyonda kaldı. Tüm yorumlarınıza göre, bu havayolları dünyanın en üst seviyesi olarak duruyor. Artık en iyi havayolunu öğrendiğinize göre, bir sonraki seyahatiniz için bilet rezervasyonu ve paketleme konusunda endişelenmelisiniz!
Türk Hava Yolları: uçakta verdiği hizmet ve ergonomik koltuklarıyla tanındı
Türk Hava Yolları, 1933 yılında ulusal Türk havayolu şirketi olarak kuruldu. Aslen, 5 uçakla başladı, ancak halihazırda 332 uçağa sahip ve 122 ülkede, 304 ülkeye 69 milyon yolcu taşıdı.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

4 Yorum

  1. 6 yıl önce

    Benim anlamadigim thy 332 ucak ile 11.000 kabin ekibi ile operasyon yaparken emirates 265 ucak ile nasil oluyoda 20.000 kabin ekibi var.Akli evvel biri der ki petrol ucuz ondan .yok ondan olamaz petrol gidis donus yuklenemeyicdegine gore baska sebepler olmali.

    Cevapla
    • 6 yıl önce

      Kardeş THY’nin çift koridorlu 12-15 kişi kabin ekipli büyük uçağı 100 adet. Geri kalan 4-6 kabin eipli tek koridorlu küçük uçaklardır. Emirates’in uçaklarının ise tamamı, 12-16 kişi kabin ekipli çift koridorludur hatta 100’e yakın uçağı 20-25 kişi kabin ekipli ve 2 katlıdır (A380). Fark buradan kaynaklanmaktadır. Petrolün pahalı veya ucuz olması ile alakası yok.

      Cevapla
    • Emirates’in butun ucaklari 77 ve 380 oldugundan haliyle kabin ekibi ihtiyaci da fazla oluyo.

      Cevapla
    • Aklı evvel birinin, aklı geri birine açıklama yapmaya çalışması kadar zor bir şey yok dünyada. kısaca: thy ile gurur duyalım

      Cevapla