featured

THY ÇALIŞANLARINDAN TAŞERONLAR İÇİN DUYARLI İSTEK

Sefa Bey merhabalar;
Öncelikli olarak yayın hayatınızda başarılar diler iyi mesailer geçirmenizi dilerim sizinle bir konu hakkında konuşmak sizin objektif duyarlı yazarlığınız ve konuya anlayışlı olacağınızı göz önüne alarak taşeron arkadaşların sorunları hakkınızda seslerini duyurabilmeleri acısından yardımınızı istemekteyim.Kurumumuzda binlere ulaşan personel sayısıyla şirketimizin iş yükünü büyük oranda omuzlayan taşeron mesai arkadaşlarımız bu bayramda da her bayram olduğu gibi sıkıntı yaşamakta yaşatılmaktadır ben THY personeli olarak bu arkadaşların durumuna canı gönülden üzülmekle beraber bir şeyler yapılması konusunda fikir sahibiyim . bu zamana kadar TAŞERON firmanın mesaileri fazla yatırdığını bahane ederek arkadaşlarımıza verilen cüzi miktardaki bayram harçlıklarından 250 300 vb ücretler kesintiye maruz kalmış bayram öncesi arkadaşlarda üzüntüye sebep olmuştur. bu davranış ben ve benim gibi kadrolu personel arkadaşlarımızı da üzmekte ve bu arkadaşlarımıza bir ses olmak seslerini duyurmak istemekteyiz.konu hakkında AIRLINEHABER olarak konuya hassas olarak bakıp siz ve mesai arkadaşlarınızın sayfanızda yorumlarınızla onlara desteklerinizi beklemekteyim.
Teşekkür eder aileniz ve çalışma arkadaşlarınıza sağlıklı mutlu huzurlu ramazan bayramı geçirmenizi dilerim
iyi çalışmalar.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

12 Yorum

  1. 9 yıl önce

    Müslüman bir toplumun hem de en anlamlı bayramı arifesinde;bu kesintiler neyin nesi? O kesintilerin hepsinin ait olduğu planlamalar/harcamalar var. Bu nasıl müslümanlık,nasıl yöneticilik,nasıl insanlık? Mesai başka, bayram harçlığı başka. Tencereler boş kaynamıyor.Aç uyunmuyor. Eh, her ailede 3 çocuk planlaması da olduğuna göre, aile ne ile geçinecek,bu nesil nasıl yetişecek,hangi koşullarda faydalı olacak? THY uyuyor mu? Bayramı huzurlu geçirecek misiniz sayın yöneticiler. İçiniz rahat mı?

    Cevapla
  2. Hesap numarası açıp burda yayınlansın Katkıda bulunmak isteyenler gereğini yapıp bir nebze moral olur arkadaşlara, maddi boyutu önemli değil önemli olan dayanışma!!

    Cevapla
  3. 9 yıl önce

    bizden gasp ettiğiniz bu paraların kefen paranız olması dileğiyle

    Cevapla
  4. Bes kurus vermem.sor hepsine %70 i Akepe ye oy vermistir.acliktan surunuyorlar.akepe ye gidip oy atiyorlar.daha cok aglarlar.

    Cevapla
  5. 9 yıl önce

    Ayni cati altinda calismakta oldugumuz Thy personeline tesekkur ederiz. Bu duyarli davranislarindan dolayi.

    Cevapla
  6. 9 yıl önce

    Yazıklar OLSUN!!

    Cevapla
  7. 9 yıl önce

    Bu şekilde düşünen bütün THY çalışanlarına teşekkür ederiz. Keşke herkes bizim sadece taşeron çalışanı değil bir insan olduğumuzun farkına varabilse.. Hayırlı Bayramlar..

    Cevapla
  8. 8 yıl önce

    kadrolular artık zavallı gözüyle bakıyor bızlere…resmen utanç ıcındeyız….

    Cevapla
  9. 8 yıl önce

    tasoren dedıklerı kole nıyetıne calıstırıyolar hak desen zateennn vemıyolar

    Cevapla
  10. adnan Menderes havalimanina çalışan sevgi kiroglu adlı personelineden şikayetçiyiz bu kadar kaba insan görmedim

    Cevapla