featured

THY 2018'DE 7 BİN PERSONEL ALACAK

THY Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı İlker Aycı söz konusu açıklamalarında “2018’e dair istihdam olarak planlamamız şu anda ana kademede yaklaşık 3 bin, iştiraklerle bakıldığında 3 bin 500. Benzeri bir şekilde gitmesi halinde bunun 7 bine çıkacağını öngörüyoruz.” ifadelerine yer verirken,en çok hangi departmanlara personel alacağını hususunda net ifadelerde bulunmadı.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

3 Yorum

  1. 7 yıl önce

    THY.teknik.isci.ne.zaman.hangi.ayda.alincak

    Cevapla
  2. 7 yıl önce

    Önce kendi içinde yetişmiş elemanları bünyesine alsında sonra dışardan 7000 kişimi alıyor napıyorsa yapsın.İştirak miş 500 tane iştiraki mi var Allah aşkına 6900 tane iştirak ( Taşeron) Var Thy ‘de.. Taşeron demeye bile utanıyorlar yazık ya iştirak miş :)

    Cevapla
  3. 7 yıl önce

    feto mobbingleri ve buna ortak çıkarları nedeniyle işlerine geldiği için seyirci kalan iktidar mensuplarınca haksız yere thy’den atılan binlerce eski çalışanı niye işe geri almıyorsunuz ? bunca insanın hakkı yendi bu kadar ah ile thy iflah olmaz bunun farkında değil misiniz ? yetişmiş,bilgili,tecrübeli bu arkadaşlara ulaşın önce özür dileyin sonra onlara uygun iş teklif edin hem ülkemiz hem şirket hem millet herkes kazansın…

    Cevapla