featured

THY, 2018 Rusya Dünya Kupası Seferleriyle Uçtu

Türk Hava Yolları (THY), 1 ay sürecek olan 2018 Dünya Kupası sebebiyle ek seferler düzenlemeye başladı. THY, bu yıl Rusya’ya 2 milyondan fazla yolcu uçurmayı planlıyor.
Türk Hava Yolları (THY), Rusya’ya olan ek seferlerini 1 ay sürecek olan 2018 Dünya Kupası sebebiyle arttırdı.
2018 yılında yeni bir yolcu taşıma rekoru kırmayı hedefleyen THY, 14 Haziran- 15 Temmuz tarihleri arasında Rusya’nın 11 şehrinde düzenlenecek olan 2018 Rusya Dünya Kupası’nın kazananı olacak.
Futbolseverleri dünyanın dört bir yanından Rusya’ya aktarmalı taşıyacak olan THY, Rusya’nın Samara, Moskova Saint Petersburg, Soçi,Rostov, Kazan ve Ekaterinburg şehrine direk uçuş yapacak.
Rus UTair ile ortak uçuş anlaşması yapan THY, Kalingrad, Nijny Novgorod, Sarans, ve Volgograd’a da aktarmalı uçacak.
Geçtiğimiz yıl THY, Rusya’ya 1 milyon 850 bin yolcu taşımıştı. Türk Hava Yolları, Dünya Kupası uçuşlarının da etkisiyle bu yıl Rusya’ya 2 milyondan fazla yolcu taşıyarak rekor kırmayı planlıyor.
2018 Rusya Dünya Kupası’na olan yoğun ilgi üzerine Türk Hava Yolları (THY) Rusya seferlerine koyduğu ek uçuşların yanı sıra uçak tiplerini de genişletti.
2018 Rusya Dünya Kupası için başta Güney ve Kuzey Amerika olmak üzeri dünyanın birçok yerinden İstanbul aktarmalı uçuş rezervasyonu yapıldığı belirtildi.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir