featured

Teknik A.Ş. Personel Alımı Yapacak

Yayınlanan duyuruya göre THY Teknik personel alımına lise, önlisans ve lisans mezunları başvuru yapabilecek. Adaylarda KPSS şartı aranmayacak.

Türk Hava Yolları Teknik A.Ş. tarafından personel alımı yapılacağı ilan edildi. Kurumun resmi internet sitesinden yayınlanan ilana göre en az lise mezunu Lisanslı Teknisyen alımı yapılacak. THY Teknik A.Ş. personel alımı için başvuru şartları ve detaylar haberimizde yer alıyor.
Başvuru yapabilmek için T.C. vatandaşı olmak, 1 Ocak 1973 ve sonrasında bir tarihte doğmuş olmak, en az lise mezunu olmak gerekiyor. Adli sicil kaydı ve adli sicil arşiv kaydı bulunmamak, askerlikle ilişiği bulunmamak, ağır ve tehlikeli işlerde çalışmaya engel sağlık sorunu bulunmamak, İstanbul’da ikamet etmek ya da edebilecek olmak şartları bulunuyor.
Sivil hava taşıtlarının bakım onarımı alanında en az 3 yıl iş tecrübesine sahip, A1 hat bakım, B1 mekanik veya B2 aviyonik kategorilerinde aktif lisans sahibi, CEFR kriterlerine göre en az A2 Seviyesinde İngilizce bilgisine sahip olan lise, önlisans ve lisans mezunu adaylar başvuru yapabilecekler. KPSS şartı bulunmuyor.
Adaylarda aranan kriterler ise Takım çalışmasına yatkın olmak, öğrenmeye ve çalışmaya hevesli olmak, Vardiyalı düzende çalışabilecek olmak, Birden fazla işi üstlenebilecek, sonuç odaklı olmak şeklinde belirtiliyor. THY personel alımı ilanı ve başvuru sayfası için tıklayınız.
 

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. tc vataqndaşı olup 787 type i olan mı varmış

    Cevapla