featured

TALPA genel sekreterine IFALPA tarafından üst düzey ödül…

IFALPA’dan Kaptan Pilot R. Okan Üreksoy’a üst düzey ödül…

TALPA Genel Sekreteri Kaptan Pilot R. Okan Üreksoy şubat 2020’de meydana gelen Pegasus Havayolları kazasını takiben havacılık kazalarının incelenmesi sürecinin pilotlara cezai sorumluluklar yönünden ICAO ve IFALPA tarafından kabul edilen normlar çerçevesinde yürütülmesi konusundaki çabaları üzerine, üst düzey bir ödül olan ‘’IFALPA PRESIDENTAL CITATION’’ ödülüne layık görüldü.

Son Dakika Havacılık Haberleri | Türk Hava Yolları, Pegasus, Sunexpress, Corendon, Havacılık, Havayolları, Havalimanları, Havaalanları, THY, Hostes, Pilot, Uçak, Kabin memuru, SHGM, DHMİ unnamed

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

6 Yorum

  1. 4 yıl önce

    Sendika toplantısında yaptığı hata ile Murat kendisininin değerini “0” dan minusa çevirmiştir.

    Cevapla
  2. Uluslararası basarilar lider ve ekibinin vizyonu ve işe inanci disinda ayrismanin, ego ve isimlerin kenara birakildigi birlik ve beraberlik icinde cok calisma gerektirir. Okan Ureksoy kaptanimizi, Murat Ersoy kaptanimizi ve emege gecen tum TALPA calisanlarini tebrik eder, basarilarinin devamini dilerim.

    Cevapla
  3. 4 yıl önce

    Okan Kaptanım başarılarınızın devamını diliyorum.

    Cevapla
  4. Okan hocam ekip olarak başarılarınızın devamını dilerim

    Cevapla
  5. 4 yıl önce

    Kaptanımıza başarıların devamı dilerim, ama biraz Talpa olarak kafalarını kumdan çıkarmaları gerekiyor!! Meslektaşları kan ağlıyor Talpadan ses yok! Global eksende kendi vatandaşı olmayan pilotların işlerine son veriyorlar bizim ülkemiz ise bırakın kendi vatandaşlarını işe almayı hala yabancı pilotları işe alıyor? Sorun bakalım en son bir ay önce thy ye ne kadar yabancı pilot alındı? Talpa hiç bir zaman tarafsız olamadı ki! Eğer bu yönetim ses çıkarmak istiyorsa görevi ya emekli olan büyüklerimize ya da profesyonel havacı olmayan ama havacılıktan anlayan sivil bir ekibe devretmeleri gerekiyor…. Yoksa korkularından çıkıp hiç bir şey söyleyemiyorlar……

    Cevapla
  6. Okan Üreksoy kaptanımı tebrik ederim,Okanın tek şansızlığı Murat Ersoy gibi çocukla çalışması.İnşallah ilk seçimde Üreksoy Kaptanı başkan olarak görürüz.

    Cevapla