featured

Sydney’den Singapur’a Singapore Airlines İle…

Ekim ayında gerçekleştirilen bu gezi videosunda, Avustralya Sydney ve Singapur arasında Airbus A380-800 tipi uçakta, en yeni çift kişilik yataklı Suites Class ürünü mercek altına alındı.
SQ 232 No.lu uçuşun kontrolünden sonra, alakart menüden hızlıca bir şeyler alabilmek ve havaalanı manzarasının keyfini çıkarmak için SilverKris First Class lounge alanında dinlenmeyle başlıyor.
A380’in en yeni tipinde, Süitler geniş bir Business Class kabinin yanı sıra üst tarafta yer alıyor. Ayrıca şimdi 12 yerine 6 süit bulunuyor ve süitler kabinin ortasında tek bir koridorla çevrili.
8,5 saat süren uçuş sırasında, lüks Wedgwood kaliteli çinilerle iki  servis ikram ediliyor. Öğle yemeği ve Refreshment(Serinletici) Servis
Suites Class menüsü, dünyaca ünlü şeflerin bir arada olduğu bir mutfağa sahip. Geniş bir yelpazede yemek seçimine olanak tanıyan havayolunun “Book the Cook” programından seçimler yapılabiliyor.
Singapur Hava Yolları çok çeşitli kırmızı ve beyaz şaraplarının yanı sıra Dom Perignon ve Krug sunuyor.
Uçuş sırasında, kaliteli çarşaflar, rahat bir yatak pedi, çok sayıda yastık ve kalın bir battaniye ile donatılmış. İzleyin!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir